Η 4χρονη Μαρίνα που έχει όγκο στον εγκέφαλο μπήκε σήμερα στο αεροπλάνο για να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Με τις ευχές και τη θετική ενέργεια όλων, η 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες επιβιβάστηκε το πρωί, μαζί με τους γονείς της, στο αεροπλάνο το οποίο θα τους μεταφέρει στη Γερμανία, έτσι ώστε το κοριτσάκι να υποβληθεί σε θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει…

Με τις ευχές και τη θετική ενέργεια όλων, η 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες επιβιβάστηκε το πρωί, μαζί με τους γονείς της, στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στη Γερμανία, ούτως ώστε το κοριτσάκι να υποβληθεί σε θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο την ταλαιπωρεί.

Τα έξοδα της θεραπείας, όπως έκανε γνωστό μόλις χθες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκριση σύσσωμης της κοινωνίας της Κρήτης η οποία θέλησε να συμβάλλει στην προσπάθεια για το μικρό κοριτσάκι.

Το 4χρονο αγγελούδι θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι στη Γερμανία και ειδικότερα σε νοσοκομείο του Μονάχου. Με βάση τα συγγενικά της πρόσωπα είναι χαρούμενη και σε καλή ψυχολογία.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2331301567091076&id=100006337652869

Ο θείος της Μαρίνας στην προσωπική του σελίδα στο facebook ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αυτό αγώνα τους.

diaforetiko