Τρόμαξε όταν ξαφνικά της είπε η κόρη της να σταματήσει Αμέσως το Αμάξι. Όταν κατάλαβε τον Λόγο που της το είπε όμως, ξέσπασε σε δάκρυα...
Www.true.gr

Τρόμαξε όταν ξαφνικά της είπε η κόρη της να σταματήσει Αμέσως το Αμάξι. Όταν κατάλαβε τον Λόγο που της το είπε όμως, ξέσπασε σε δάκρυα…

Δεν θα ήταν ωραίο αν, μετά από ένα μωρό, το νοσοκομείο σας έδινε ένα εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς να το μεγαλώσετε; Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει και, ενώ η γονική μέριμνα έχει πολλές χαρές, μπορεί επίσης να είναι γεμάτη αγώνες και ανασφάλειες.

Κάθε παιδί είναι ένα είδος ινδικού χοιριδίου – οι γονείς κάνουν ό, τι μπορούν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σωστά, αλλά πώς ξέρουν ότι κάνουν καλή δουλειά;
Μια πολύ περήφανη μητέρα πήρε πρόσφατα την επιβεβαίωση ότι τουλάχιστον κάνει κάτι σωστό, όταν μια μέρα πήρε την κόρη της 14 χρονών από το σχολείο.
Καθώς οδηγούσαν προς το σπίτι, η κόρη της Tionae Thomas της είπε ξαφνικά να σταματήσει το αυτοκίνητο. Αρχικά, η Tionae ήταν μπερδεμένη, αλλά τότε παρατήρησε ένα νεαρό αγόρι που καθόταν κάτω από ένα δέντρο σε ένα παρκινγκ στο εμπορικό κέντρο.
«Έχει πολύ ζέστη μαμά», είπε η κόρη της, «σταμάτα το αυτοκίνητο».
Καθώς η Tionae παρακολουθούσε από το αυτοκίνητο, η κόρη της βγήκε έξω και ρώτησε το νεαρό αγόρι που ήταν οι γονείς του. Της είπε ότι δεν ήξερε.
«Μπορείτε να τους καλέσετε;» ρώτησε.
Της είπε ότι γνώριζε μόνο τον αριθμό του μπαμπά του. Του έδωσε το τηλέφωνο και πήγε πιο πίσω, ώστε να μην φοβηθεί. Τότε του είπε να φύγει από το δρόμο και να σταθεί μπροστά σε ένα κεντρικό σημείο «έτσι οι ξένοι δεν θα προσπαθήσουν να τον πάρουν και μπορεί να τρέξει στο κατάστημα αν χρειαστεί.»
Καθώς επέστρεψε στο αυτοκίνητο, είπε στην Tionae: «Μαμά να περιμένουμε μέχρι να έρθουν να τον πάρουν και ίσως να χρειαστεί να πιεί λίγο νερό αν αργήσουν».
Σε αυτό το σημείο, η Tionae ήταν πολύ υπερήφανη. Οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή ανησυχίες για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε η κόρη της διαλύθηκαν καθώς είδε από πρώτο χέρι την καλοσύνη, τη συμπόνια και την αγάπη της νεαρής κυρίας.
«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν θα αφήσω κανέναν να με αμφισβητήσει ως μητέρα», γράφει η Tionae αργότερα. «Αυτή είναι μόνο η επιβεβαίωση για το τι παιδιά μεγαλώνω, βασίλισσες και βασιλιάδες.»

 
Μόλις σε λίγες ώρες, η ιστορία της Tionae έγινε viral . Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκινηθεί από τις πράξεις της γλυκιάς κόρης της.


« Άριστοι Γονείς!» Έγραψε η Michelle Larsen. «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να δείχνουν οι γονείς συμπόνια προς αυτά ώστε να μπορούν να το μεταφέρουν σε άλλους. Διδάσκουμε τα παιδιά μας περισσότερο με τις πράξεις μας και στη συνέχεια με τα λόγια μας. Απέτυχα τόσες φορές στο πως μεγάλωσα τα αγόρια μου. Έκανα το καλύτερο που θα μπορούσα εκεί που ήμουν εκείνη τη στιγμή. Τεράστια διαφορά ανάμεσα στο πως είμαστε στα 20 και πως στα 50 . Ελπίζω ότι η κόρη σου ποτέ δεν θα χάσει αυτό το κομμάτι του εαυτού της.»
«Ουάου!! Ελπίζω να μην χάσετε ποτέ αυτή τη συμπόνια και την συμπάθεια! «Η Sharon Denise Stone Redding ενθάρρυνε την έφηβο. «Εάν περισσότεροι άνθρωποι φρόντιζαν για τον συνάνθρωπο τους έτσι, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματός τους, ή τι φορούσαν, και άλλες ασήμαντες ανησυχίες, αυτός ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος τόπος!»
Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

 

Credit sosharethis.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr