4+1 διαφορετικές συμβουλές αντιγήρανσης και ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40
Www.true.gr

4+1 διαφορετικές συμβουλές αντιγήρανσης και ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40

Είναι σημαντικό να επενδύουμε σε καλά προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας μας, ενώ, παράλληλα, καλύπτουν και όλες τις ανάγκες μας. Με καθημερινή περιποίηση, δεν είναι δύσκολο να διατηρήσουμε τη νεανικότητα του δέρματός μας.

Βασική προϋπόθεση για να απολαμβάνουμε σφριγηλή επιδερμίδα στα 40, στα 50 αλλά και στα 60 είναι να προσέξουμε την περιποίηση από μικρή ηλικία.

Δεν αρκούν μόνο τα καλά προιόντα ενυδάτωσης και η αντηλιακή προστασία για το μέγιστο αποτέλεσμα.


Επενδύουμε σε ένα σωστό, ισορροπημένο τρόπο ζωής, μέρος του οποίου είναι και η σωστή περιποίηση του δέρματος από την κορυφή έως τα νύχια.

Ας κάνουμε focus, όμως, στο πρόσωπο και στο κεφάλαιο αντιγήρανσης που μας απασχολεί κυρίως μετά την ηλικία των 40.

1 Κεφάλαιο ψυχολογία, ίσως το πιο σημαντικό «φάρμακο» της ζωής που τα αποτελέσματά του είναι ορατά ακόμα και στην όψη της επιδερμίδας μας. Όσο πιο καλή και θετική είναι η ψυχολογία μας, τόσο πιο λαμπερή και υγιή όψη έχει το πρόσωπό μας. Θυμηθείτε αυτό που λένε ότι το πρόσωπο αποτελεί τον καθρέφτη της ψυχής!
2 Τρώμε υγιεινά, λέμε ναι στα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ αποφεύγουμε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και αλατιού που έχει επιπτώσεις στο δέρμα μα πάνω από όλα στην υγεία μας.
3 Βάζουμε όρια στο μακιγιάζ και αποφεύγουμε τις υπερβολές στην καθημερινότητα. Αφήνουμε το πρόσωπό μας να αναπνέει, επενδύοντας σε προϊόντα ελαφριάς κάλυψης.
4 Επενδύουμε σε καλά προϊόντα ομορφιάς, αφού πρώτα τα έχουμε τεστάρει στο πρόσωπό μας. Ένα προϊόν που ταιριάζει απόλυτα σε μία φίλη ή γνωστή μας δε σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για εμάς.
5 Δεν ξεχνάμε τα πιο βασικά στάδια περιποίησης που είναι ο πρωινός και βραδινός καθαρισμός, καθώς, επίσης, και η αντηλιακή προστασία όλες τις ημέρες του χρόνου.

Πηγή : olagiatingunaika.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr