4007 και συνεχίζει: Στις 7 πρώτες σκηνές του στο Netflix ο Σπαλιάρας κάνει αυτό που όλοι περίμεναν

Ο Γιάννης Σπαλιάρας κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. To μοντέλο και ηθοποιός θα συμμετάσχει σε μια από τις πιο γνωστές σειρές του ισπανόφωνου Netflix, στη σειρά «The Lord of the Skies». Μία σειρά βραβευμένη που προβάλλεται στην πλατφόρμα από το 2013.

Όπως δήλωσε ο ίδιος για τον ρόλο του στη σειρά: Θα υποδυθώ έναν Έλληνα, το Νίκο, ο οποίος δουλεύει για την CIA. Προσπαθεί λοιπόν να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής.

Και Έλληνας και Νίκος και πράκτορας της CIA. Καταλαβαίνετε τι έχουμε να δούμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο που θα εμφανιστεί ο Γιάννης στη σειρά. Όλο το στούντιο θα υγρανθεί κατά 80% σε μία ήδη υγρή ατμόσφαιρα στο Μεξικό όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Φυσικά ο απαιτητικός ρόλος του Γιάννη Σπαλιάρα θα ήταν κομματάκι δύσκολο να ερμηνευτεί από άλλους ηθοποιούς που δεν έχουν τα προσόντα του ενώ αντίθετα για τον ίδιο θα του βγει πολύ φυσικά. Σαν να βάζει ένα ποτήρι νερό, που θα έλεγε και ο Βασίλης Τσιάρτας. Με το ρήμα «βάζει» να είναι αυτό στο οποίο θα σταθούμε.

Οι πρώτες 7 κιόλας σκηνές του Γιάννη ή αλλιώς Νίκο στον ρόλο θα είναι λίγο πολύ αυτό που περίμενες από έναν εξολοθρευτή σαν τον Σπαλιάρα. Βροχή οι σφαίρες και οι γυναίκες. Μία πρώτη γεύση μόνο από τα όπλα των γυρισμάτων μάς έδωσε ο ίδιος στο Instagram του. Προφανώς και θα ακολουθήσουν πολύ πιο δυνατές σκηνές.

Ας δούμε μερικές σκηνές από το πρώτο επεισόδιο του πρώην παίκτη του Survivor και θα περιμένουμε να δούμε ποια συμπρωταγωνίστριά του θα επιβιώσει από τον Γιάννη.

«Μην μπαίνεις ανάμεσα στον Νίκο και τον στόχο του γυναίκα. Γιατί θα αναγκαστεί να σε…»

Πότε πρόλαβες ρε Νικόλα θερίο; 15 λεπτά πέρασαν μόνο στο επεισόδιο

«Εκεί που ακούμπησες το όπλο υπάρχουν πυρηνικά έτοιμα να εκραγούν πάνω σου. Έκανες τη λάθος κίνηση»

«Ξέρετε πού θα καταλήξει όλο αυτό, έτσι;»

«Κορίτσια ξεκινήστε μόνες και μπαίνω σε λίγο, να πάρω μία ανάσα ο πράκτορας»

«Πρωί, πρωί που ξεκινώ, χαμόγελο στον ουρανόοοο»

«Ναι ρε, ο Νικόλας δεν κωλώνει. Και πάνω στα τούβλα θα το κάνει. Έχει μπαζώσει και σε χειρότερα σκηνικά»

πηγη: menshouse.gr