Οι 4 φιναλίστ του GNTM: Η Ανατρεπτική φωτογραφία που Ανέδειξε τη Μεγάλη Νικήτρια (Pics)

T
α spoiler δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες εβδομάδες για το ποια κορίτσια είναι εκτός σπιτιού και ποια θα είναι τα τέσσερα που θα φτάσουν στον τελικό για να διεκδικήσουν τη μία και μοναδική πρωτιά στο ριάλιτι μόδας που θα αναδείξει μία εξ αυτών στο GNTM.

Μαζί θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και την αναγνώριση, σημαντικά συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες του χώρου. Αλλά για να φτάσει ως εκεί πρέπει να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια και να εξοντώσει μία προς μία όλες τις συμπαίκτριές της.

Το σπίτι σιγά σιγά μετατρέπεται σε μία αρένα μονομαχιών και κάθε δοκιμασία στα επεισόδια γίνεται και ένα θέαμα ανθρωποθυσίας με μία παίκτρια κάθε φορά να ανεβαίνει στον βωμό.

Πώς θα φτάσουμε όμως στον τελικό; Ποιες θα είναι οι δοκιμασίες που ακολουθούν, ποιες θα επικρατήσουν και ποια θα σηκώσει στο τέλος το βαρύτιμο τρόπαιο;

Φυσικά και το Menshouse έχει όλες τις απαντήσεις, όλες τις φωτογραφικές αποδείξεις ότι αυτό που έρχεται είναι τσουνάμι ανατροπών, μέχρι να βρεθεί ο τελικός νικητής.

Φάση των 16
Τα κορίτσια πρέπει να φωτογραφηθούν ως ζώα, να μιμηθούν τις φωνές και τις κνήσεις των ζώων, να φάνε σανό, πίτουρα κοκ αλλά και να δείξουν πόσο πολύ το θέλουν γρυλίζοντας η μία στην άλλη.

Νικήτρια της δοκιμασίας η καμηλοπάρδαλή Ειρήνη Ερμείδου.

Φάση των 8
Από τα κορίτσια που προκρίθηκαν ζητάται να ποζάρουν στον φακό ως κλόουν. Γιατί όπως επαναλαμβάνει διαρκώς η κριτική επιτροπή ο πελάτης μπορεί να ζητήσει οτιδήποτε. Αυτήν την φορά ο πελάτης ήταν τσίρκο.

Νικήτρια της δοκιμασίας η δολοφόνος κλόουν Μέγκι.

Φάση των 6

Στην φάση αυτή οι παίκτριες γίνονται κλώνοι των μελών της κριτικής επιτροπής. Η καλύτερη μίμηση θα βγει νικήτρια και θα περάσει στην φάση των 4. Δυσκολεύουν τα πράγματα και τα κορίτσια πρέπει να γίνουν και λίγο Μητσικώστες για να περάσουν.

Νικήτρια της δοκιμασίες η Εύη που έγινε ένας καταπληκτικός Άγγελος Μπράτης.

Φάση των 4
Τα κορίτσια καλούντια να ποζάρουν ως φαντάσματα και να πείσουν τους κριτές με την προσωπικότητά τους ότι αξίζουν να φτάσουν στην τελεική δυάδα, ακόμα και κάτω από λευκά σεντόνια. Ποιες κοπέλες θα τομάξουν αρκετά την κριτική επιτροπή ώστε να φτάσουν τελικό;

Νικήτριες του αγωνίσματος Μέγκι και Μικαέλα που αρκούσε η φωνή τους να ακουστεί για να πάθουν εμφράγματα κάμερα μεν και ηχολήπτες του σόου.

Τελική δυάδα
Μέγκι και Μικαέλα έφτασαν στον τελικό με τη δοκιμασία να γίνεται πολύ σκληρή. Οι δυο ανταγωνίστριες του στέμματος θα πρέπει να παριστάνουν και να ποζάρουν ως μωρα, ζώντας για μία ολόκληρη ημέρα σαν πραγματικά μωρά.

Η Μικαέλα έκλαιγε όλη μέρα και τις έτρεχαν σάλια ενώ η Μέγκι για να το κάνει πιο αληθινό χέστηκε πάνω της και συγκάηκε ανάμεσα στα μπουτάκια.

Μεγάλη προσπάθεια από το δύο κορίτσια.

Τελικός νικητής, τόσο της δοκιμασίας αλλά και του παιχνιδιού συνολικά αναδείχτηκε η…

Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κριτής αποφάσισε ότι και αυτή μπορεί να συμμετέχει στον τελικό, δεν είναι τόσο δύσκολο και μάλιστα έχει και αυτή κερδίσει το GNTM ακόμα και χωρίς να είναι παίκτρια.

Μία αναπάντεχη τροπή που κανένας δεν μπόρεσε να την αμφισβητήσει αφού τα άψυχα σώματα όσων παικτριών προσπάθησαν να την εμποδίσουν βρέθηκαν στην κατάσταση που βλέπετε στην φωτογραφία.

Μπράβο στην Ηλιάνα για την κατάκτηση του τίτλου. Ούτε εμείς θα τολμήσουμε να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε. Άξια νικήτρια του μαραθωνίου αυτού της μόδας.

Πηγη menshouse