4 Εβδομάδες μετά Ξύπνησε από Κώμα και είδε την Τεμαχισμένη Κοιλιά του. Σοκαρισμένος Δεν πίστευε ΤΙ έχει Συμβεί.

Ένας πατέρας θυμήθηκε την τρομακτική στιγμή που τον πυροβόλησαν στο στομάχι από κοντινή απόφαση γιατί τον πέρασαν για κάποιον άλλον. Ο Daniel Stone, 26, πυροβολήθηκε ενώ πήγαινε να επισκεφτεί έναν φίλο του τα περασμένα Χριστούγεννα.

Είχε μείνει σε κώμα για ένα μήνα με μία τεράστια ουλή και σακούλα κολοστομίας. Ο πατέρας ενός παιδιού από το West Midlands, βρέθηκε με 45 φυσίγγια στην κοιλιά του και άλλα 15 στο χέρι του αφού πυροβολήθηκε εξ επαφής από το ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Θυμάται: «Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και ένιωσα ζέστη – ξύπνησα 4 εβδομάδες μετά στο νοσοκομείο με μηχανήματα να με κρατάνε ζωντανό.»

«Όταν ξύπνησα δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Αιμορραγούσα για δύο μέρες. Είχαν χτυπήσει την κεντρική αρτηρία στην σπονδυλική μου στον πυροβολισμό. Η πρώην μου έφερε την κόρη μας να με δει – δεν νομίζω να της άρεσε αυτό που είδε.»


Ψάχνοντας απελπισμένα για απαντήσεις, ο Mr Stone βγήκε να μιλήσει ελπίζοντας να βρεθούν οι άνθρωποι που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν.

Είπε: «Μετά τον πυροβολισμό έχουν γίνει και άλλοι πυροβολισμοί. Μιλάω γιατί ελπίζω να τους πιάσουν. Δεν πρέπει να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι στους δρόμους.»

«Θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.»


Είχαν συλλάβει πέντε υπόπτους για την απόπειρα δολοφονίας του αλλά αργότερα τους άφησαν γιατί δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία.  Η επίθεση τον άφησε για 11 εβδομάδες στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να φροντίσει την ανάπηρη μητέρα του, Tracey.

Οι παππούδες του είχαν ακούσει τον πυροβολισμό αλλά νόμιζαν πως ήταν πυροτεχνήματα. Όταν ήχησαν οι σειρήνες, ένας από τους φίλους του έτρεξε να τους πει τα συνταρακτικά νέα.

Ο νεαρός πατέρας αναμένεται να βγάλει τον καθετήρα τον επόμενο Ιούνιο και ακόμα αναρρώνει στο σπίτι του.

Credit: dailymail.co.uk