4 Ανεκτίμητες Συμβουλές για να Κρατήσετε Ζωντανή τη Σχέση σας, για μια Ζωή. Η 2η είναι Χρυσός!

Η ζωή θα ήταν πολύ λιγότερο προβληματική εάν είχαμε ένα χαρτί με οδηγίες που μας έλεγε τι να κάνουμε σε δύσκολες καταστάσεις. 

Έτσι, όταν είδαμε αυτά τα μυστικά για πετυχημένες σχέσεις, σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να σας τα δείξουμε.

4. Δεν μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας αγαπήσει. 

Κανείς δεν έχει υποχρέωση να μας αγαπήσει. Πρέπει να σεβόμαστε τα συναισθήματα και τις επιλογές των άλλων. Το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι την δική μας στάση απέναντί τους  και να τους πείσουμε πως αξίζουμε τα συναισθήματά τους.

3. Εάν σας αγαπούν, θα το νιώσετε.


Εάν κάποιος σας ξεχωρίζει και περνάει χρόνο μαζί σας, σας σέβεται και νοιάζεται για το πώς νιώθετε, τότε είναι ξεκάθαρο πως έχει συναισθήματα για σας. Εάν πάλι σας παραμελεί και δεν μπορεί να βρει χρόνο να είναι μαζί σας, τότε μάλλον βρίσκει δικαιολογίες.

2. Πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας για να σας αγαπήσει κάποιος άλλος. 


Το να αγαπάτε τον εαυτό σας δεν είναι κάτι εγωιστικό. Σημαίνει το να σέβεστε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας και το να μην προδίδετε τον εαυτό σας για να υπηρετείτε κάποιον που δεν νοιάζεται για σας. Εάν ξέρετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, θα μπορείτε να φέρεστε και στους άλλους με τον ίδιο τρόπο.

1. Μην μένετε με κάποιον που σταμάτησε να σας αγαπάει. 

Είναι ένα κλασσικό λάθος. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας αγαπάει για πάντα, ανεξάρτητα από την στάση σας. Μερικές φορές είναι καλύτερο να τελειώσετε μία ιστορία και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, παρά να μένετε σε μία νεκρή σχέση.

Credit: brightside.me