20 Έλληνες και Ξένοι Διάσημοι Που Πάλεψαν με Τον Καρκίνο Και Βγήκαν Νικητές. Για την 10η Δεν Γνωρίζαμε Τίποτα!

Ακόμα και οι διάσημοι λυγίζουν μπροστά στα νέα του καρκίνου. Υπάρχουν εκείνοι που χάνουν τη μάχη αλλά υπάρχουν κι άλλοι που βγαίνουν νικητές.

Sυγκεντρώσαμε τους 20 πιο γνωστούς σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο, πάλεψαν και βγήκαν νικητές.

Άλλες περιπτώσεις είναι πιο γνωστές, άλλες δεν τις θυμόμασταν κι άλλες πραγματικά θα σε ξαφνιάσουν.

 

 

Πραγματική μαχήτρια. Η Γωγω Μαστροκώστα ξεπέρασε τον καρκίνο του μαστού.

Η Χάρις Αλεξίου ξεπέρασε τον καρκίνο τον καρκίνο του μαστού και μιλά για την πρόληψη:

«Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο εμείς οι επώνυμοι είναι να μάθουμε να μην υποτιμάμε τους άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα μ’ εμάς, είτε είναι ο φόβος της απόρριψης, είτε η αρρώστια. Εγώ έπαθα καρκίνο. Από αυτό έχασα και τη μητέρα μου… Ήμουν τυχερή γιατί τον πρόλαβα. Κάνοντας τη μαστογραφία μου όπως κάθε χρόνο, το διαπίστωσα. Η πρόληψη με έσωσε».

 

 

Η Cybill Shepherd διαγνώστηκε το 2002 με καρκίνο του δέρματος, τον οποίο ξεπέρασε.

 

 

Το 1999, ο καρκίνος του θυρεοειδούς χτύπησε τον Ροντ Στιούαρντ, ο οποίος μετά το χειρουγείο αναγκάστηκεν να μάθει να τραγουδάει από την αρχή.

 

 

 

Καρκίνο στον προστάτη διεγνώσθη πως έχει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 2003, τον οποίο ξεπέρασε μετά από επιτυχές χειρουργείο.

 

 

 

Το 2006, η Cynthia Nixon έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού, τον οποίο ξεπέρασε και έγινε πρέσβειρα ενημέρωσης κατά του προβλήματος αυτού.

 

 


 

Εγχείρηση και χημειοθεραπείες έκανε η Sharon Osbourne το 2002 για να ξεπεράσει τον καρκίνο στο έντερο.

 

 

 

 

Την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού έδωσε το 2006 και η  Sheryl Crow .

Η Christina Applegate αντιμετώπισε το 2008 τον ακρκίνο του μαστού, έκανε θεραπείες και διπλή μαστεκτομή και είναι σήμερα υγιέστατη.

 

 

Παρά το γεγονός ότι η Μαρία Χούκλη δηλώνει πως δεν υπήρξε θαρραλέα, η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της από την ίδια, αποδεικνύει το εντελώς αντίθετο.
«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια να μιλήσω για τον καρκίνο. Αρχικά γιατί βρισκόμουν μέσα στο πρόβλημα, αργότερα γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι το «ρευστοποιώ», το «πουλάω». Όταν όμως είδα ότι πως αυτή η ιστορία με τον καρκίνο είναι μια επιδημία και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πιο απίθανα σημεία του κόσμου για να μου ζητήσουν συμβουλές τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν όταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση παρόμοια με τη δική τους».

 

 

 

Το καρκίνο του μαστου ξεπέρασε και η Βάσια Τριφύλλη καο τονίζει:

«Ποτέ δεν τον αφήνεις τον καρκίνο να πάρει θάρρος… ακόμα υπάρχει φόβος», παραδέχθηκε η Βάσια Τριφύλλη.

 

 

Ένα λέμφωμα τύπου non hodgkin αντιμετώπισεη ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, η οποία έδωσε κουράγιο όταν εμφανιζόταν με το μαντήλι της στο κεφάλι κι ενώ έκανε ακόμα χημειοθεραπείες στην τηλεόραση.

 

 

Το καρκίνο του μαστού αντιμετώπισε αλλά ξεπέρασε η Kylie Minogue η οποία τονίζει:

«Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι μπορείτε να το ξεπεράσετε. Ναι μπορείτε!»


 

 

 

Το καρκίνο στο μαστό αντιμετώπισε και η Jane Fonda τονίζοντας:

«Είχα τρομάξει με την εμφάνιση του καρκίνου του μαστού. Πλέον όμως αισθάνομαι τόσο τυχερή που το αντιμετώπισα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και οπαδούς, οι οποίοι μου έχουν γράψει όμορφα γράμματα. Ήταν πολύτιμα για μένα σε αυτήν την περίοδο της ζωής μου».

 

 

Καρκίνο του δέρματος ενημερώθηκε πως έχει ο Χιου Τζακμαν ύστερα από την εμφάνιση μιας περίεργης ελιάς στη μύτη του και προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να ενημερωθεί σχετικά με αυτόν τον ύπουλο καρκίνο.

 

 

Καρκίνο του μαστού αντιμετώπισε και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Τζουλιάνα Ράνσιν.

 

 

 

Καρκίνο στο λάρυγγα, στο φάρυγγα και το στόμα είχε ο Μάικλ Ντάγκλας, τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει.

 

 

 

Τον καρκίνο του μαστού αντιμετώπισε και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία κατάφερε να τον ξεπεράσει.

 

Την δική της αλήθεια για τον καΡΚίνο του μαστού ανέφερε η Cathy Bates:

«Μακάρι να είχα πιο μακριά και λεπτά πόδια. Λυπάμαι που έπρεπε να αφαιρεθούν τα στήθη μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ήθελα να ήταν διαφορετικά, αλλά δεν γίνεται να αλλάξουν. Έχω καλούς φίλους στους οποίους χρωστάω την ευτυχία μου.»

Πηγή:www.womenonly.gr

via