35χρονος με 2 θρομβώσεις: «Θα κάνω και τη δεύτερη δόση. Να μη τρομοκρατηθεί ο κόσμος»
Www.true.gr

35χρονος με 2 θρομβώσεις: «Θα κάνω και τη δεύτερη δόση. Να μη τρομοκρατηθεί ο κόσμος»

35χρονος με 2 θρομβώσεις: «Θα κάνω και τη δεύτερη δόση. Να μη τρομοκρατηθεί ο κόσμος»

Πρόκειται για τον άνδρα που υπέστη δύο θρομβώσεις. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει «Θα κάνω και τη δεύτερη δόση. Να μη τρομοκρατηθεί ο κόσμος».

Συνταρακτικά είναι όσα είπε o 35χρονος άνδρας από την Κρήτη, που δίχως να έχει υποκείμενο νόσημα υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του.

Όσα ανέφερε αρχικά

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Αλέξανδρος Μεταξάκης αποκάλυψε πως, όταν έκανε το εμβόλιο τη Μεγάλη Πέμπτη, είχε απλώς πυρετό: «Yστερα από 11 μέρες, όμως, ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι. Μούδιασε, νέκρωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Έπειτα, ξεκίνησε ένας αφόρητος πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι είχα θρόμβωση. Ακολούθως, μπήκα εσπευσμένα στο χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου».


Τι δήλωσε παρά την εμφάνιση δύο θρομβώσεων;

Η περιπέτειά του, όμως, δεν τελείωσε εκεί… «Αντιμετωπίστηκε η πρώτη θρόμβωση και το Σάββατο το βράδυ, προς ξημερώματα Κυριακής, είχα νέο περιστατικό θρόμβωσης. Eκανα και νέα επέμβαση για να το ξεπεράσω» πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως «δεν είχα υποκείμενα νοσήματα ή κάποια σχετική κληρονομικότητα».

Τι είπε στη συνέχεια


Παράλληλα, είπε πως έχει κλείσει ήδη τη δεύτερη δόση του εμβολίου και πως δεν έχει μπει στην πλατφόρμα για να κάνει κάποια αλλαγή. «Θα κάνω και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, αλλά θα κάνω προηγουμένως εξετάσεις. Δεν μου είχαν αναφέρει οι γιατροί ότι μπορεί να παρουσιάσω δεύτερη θρόμβωση για να μην τρομοκρατηθώ, αλλά θεωρώ ότι ίσως το περίμεναν. Αυτό που συνέβη σε εμένα δεν σημαίνει ότι θα συμβεί στον καθέναν – δεν χρειάζεται να τρομοκρατηθεί ο κόσμος» τόνισε ο κ. Μεταξάκης.

«Γρήγορη αντιμετώπιση»:

Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό μίλησε στην ίδια εκπομπή και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λοιμώξεων Παναγιώτης Γαργαλιάνος: «Hταν η σπάνια περίπτωση που γνωρίζουμε ο Αλέξανδρος Μεταξάκης. Δεν ξέρω τον φάκελό του, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να του αφήσει κάτι αυτή η υπόθεση» δήλωσε. «Tο σημαντικό είναι να αναγνωρίζεται νωρίς το γεγονός και να αντιμετωπίζεται γρήγορα. Πρέπει κάθε ασθενής να αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα» επεσήμανε ο κ. Γαργαλιάνος.

πηγη: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr