32χρονη Παντρεύτηκε έναν άγνωστο Άντρα. Όταν όμως έμαθε ΠΟΙΟΣ είναι στ' Αλήθεια, δεν Μπορούσε να το Πιστέψει...
Www.true.gr

32χρονη Παντρεύτηκε έναν άγνωστο Άντρα. Όταν όμως έμαθε ΠΟΙΟΣ είναι στ’ Αλήθεια, δεν Μπορούσε να το Πιστέψει…

Η Stephanie, 32 ετών, μια αστυνομικός, από το Epsom, Surrey, αποκάλεσε χαριτολογώντας τον εαυτό της ως «σουτιέν κατάρτισης για τους άνδρες», λόγω του ότι είχε μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις και χωρισμούς.

Αλλά τελικά, είπε το «δέχομαι» μετά τη νέα σειρά Παντρεμένοι με την πρώτη ματιά, σε μια προσπάθειά της να βρει το ιδανικό άνδρα.

Είχε ταιριάξει με τον Ben, 36 ετών, έναν απελπιστικά ρομαντικό τύπο – που απλά έτυχε να είναι εκατομμυριούχος ακινήτων – απεγνωσμένος να βρει «τη μια».

Το ζευγάρι είχε απίστευτη χημεία και η Stephanie παραδέχθηκε ότι «αιφνιδιάστηκε» από τη σύνδεση τους.

Αλλά ενώ κάποιοι τηλεθεατές συγκινήθηκαν με την ένωση του ζευγαριού, άλλοι προβληματίστηκαν με την ιδέα του προγράμματος.

Η Stephanie ήταν μόνη για ένα χρόνο, πριν πάρει μέρος στο πείραμα και παντρευτεί τελικά την τελευταία σχέση της.

Παραδέχτηκε ότι είχε αρραβωνιαστεί «περισσότερες από μία φορές» και είχε κρατήσει μερικά από τα παλιά δαχτυλίδια αρραβώνων της, αν και δεν θα έλεγε πόσους αρραβωνιαστικούς είχε.«Πόσο γελοίο πρόγραμμα και γιατί μερικοί άνθρωποι δηλώνουν συμμετοχή;», σχολίασε κάποιος.

«Πόσο περίεργο πρόγραμμα! Είναι δύσκολο να κάνεις σχέση με κάποιον που δεν ξέρεις», είπε ένας άλλος.

Η Stephanie και τα αδέλφια της, είχαν χάσει τη μητέρα τους τα προηγούμενα χρόνια και εκείνα παντρεύτηκαν γρήγορα.

Ο Ben ήταν μόνος για 8 μήνες πριν παντρευτεί. Ο εκατομμυριούχος ζει στο δικό του αρχοντικό, οδηγεί ένα γρήγορο αμάξι αξίας 20.000 δολαρίων, αλλά το πράγμα που έλειπε από τη ζωή του ήταν μια σύντροφος.

Είπε: «Είμαι αφοσιωμένος σε αυτή τη σχέση. Έχω κάνει ένα τατουάζ με την ημερομηνία γάμου μου με της Stephanie.Ακόμη, αστειεύτηκε ότι ήταν νευρικός για την πρώτη νύχτα του γάμου και υποσχέθηκε να «σεβαστεί» τις επιθυμίες της Stephanie. «Είμαι πολύ νευρικός, ας δείξω σεβασμό, έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας».

Ο Ben είπε: «Είναι ζωντανή, είναι φοβερή. Σκέφτηκα ότι είναι στην πραγματικότητα κάποια τόσο τρελή όσο εγώ»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr