30+1 Καυστικά Tweets για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη.Το 7ο Τον..Έβαλε στη θέση του!
Www.true.gr

30+1 Καυστικά Tweets για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη.Το 7ο Τον..Έβαλε στη θέση του!

Δείτε τι έγινε στο Survivor και τις αντιδράσεις…
Σε μια απίστευτη κίνηση στο αγώνισμα του Survivor προχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση των Μαχητών και ειδικά του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ολοκλήρωσε το αγώνισμα, ωστόσο, δεν σήκωνε τη σημαία για να τελειώσει και περίμενε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος συνέχιζε να αγωνίζεται.
Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν απίστευτα προκλητική και προκάλεσε την οργή του πρώην μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλου.
Στο επόμενο πλάνο, είδαμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να ζητάει συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για την κίνησή του αυτή, αλλά όπως είπε, ήθελε να τονίσει ότι η ομάδα του είχε ενοχληθεί από τον τρόπο που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πρώην μισθοφόρος από τους «μαχητές» είχε σηκώσει προηγουμένως τη σημαία. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε σηκώσει τη σημαία με τα δόντια. «Δεν ήταν για τον Κωνσταντίνο, του ζήτησα συγγνώμη! Είναι ότι βγάζουν τη σημαία με τα δόντια, με τα μπράτσα! Εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ!», είπε ο Χανταμπάκης στους συμπαίκτες του που ήταν φανερά αμήχανοι.
«Στέλιο ας τον να πανηγυρίσει όπως θέλει! Δεν είπαμε να μην δίνουμε σημασία;», του είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τότε ο Χανταμπάκης της απάντησε με έντονο ύφος: «Κάνω ό,τι θέλω! Μην μου επιβάλλεις τίποτα!».
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πλησίασε τον Χανταμπάκη, λέγοντας του: «Στέλιο άλλο πανηγυρισμός, άλλο υποτίμηση. Εγώ δεν υποτίμησα τον Κοκκινάκη. Αυτό που έκανα εγώ είναι πανηγυρισμός».

ο θέμα φαίνεται να έκλεισε στο χθεσινό συμβούλιο, όπου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους «Διάσημους» για τον τρόπο που πανηγύρισε.
Στο Twitter πάντως επικράτησε χαμός:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr