30 υπέροχα χριστουγεννιάτικα nail art για να λάμψετε τα φετινά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και τα γιορτινά μανικιούρ είναι must για εκείνη την περίοδο! Χρώματα, σχέδια, glitter, πολλά και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα nail art, που πραγματικά καλύπτουν κάθε γυναίκα. Η αλήθεια να λέγεται πως η γιορτινή περίοδος είναι κατάλληλη για να δώσουμε στα νύχια μας την υπερβολή που θέλουμε όλον τον χρόνο.

Και για μας που θέλουμε τα Χριστούγεννα να βγάλουμε και λίγο το παιδί από μέσα μας, είναι η τέλεια ευκαιρία να βάλουμε το Ρούντολφ το ελαφάκι και την παρέα του να παρελάσουν στα νύχια μας. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο υπέροχα χριστουγεννιάτικα nail art που μπορείς να κάνεις. Δες επίσης 25 chic χειμωνιάτικα nail art για εντυπωσιακά νύχια!

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για μανικιούρ

Εντάξει ναι, ωραία η υπερβολή και την προτιμώ όσο τίποτα άλλο για τα Χριστούγεννα, αλλά οι μέρες δουλειάς παραμένουν και χρειάζεται να έχεις και κάτι πιο “μαζεμένο”. Για καλή μας τύχη υπάρχουν οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. Και εκτός από αυτό υπάρχουν και τα σχέδια σε nude χρώμα για βάση όπου και το κάνει πιο ήρεμο και απλό. Εξαιρετικές επιλογές για τις ώρες και μέρες που θα χρειαστεί να δουλέψεις. Αν προτιμάς το χρώμα κοίτα και κάτι σε πιο matte αποχρώσεις για να μην κάνουν πολύ “μπαμ” στο μάτι.

ΠΗΓΗ: ediva.gr