30 Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο

30 Χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο!

Όλα του γάμου δύσκολα λένε και τελικά αν καθίσεις να το καλοσκεφτείς, τα δύσκολα δεν είναι μόνο του γαμπρού και της νύφης. Είναι και για μας που πάμε καλεσμένες και πρέπει να βρούμε τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και πως θα χτενιστούμε. Το καλοκαίρι ίσως η πιο δύσκολη επιλογή είναι το χτένισμα που μπορείς να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο. Γιατί έχεις να σκεφτείς αν το μαλλί θα φριζάρει, αν θα σκάσεις με λιτά τα μαλλιά και τελικά αν τα κάνεις κότσο πως θα τα κάνεις!

Μην αγχώνεσαι, μιας και σου έχω αρκετές προτάσεις ώστε να καλύψω κάθε γούστο και κάθε μήκος μαλλιού. Μακρύ, κοντό πλούσιο ή με λεπτή τρίχα. Ρίξε μια ματιά και πάρε ιδέες για το χτένισμα που θα επιλέξεις να κάνεις σαν καλεσμένη σε γάμο φέτος το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινά χτενίσματα για γάμο

Λιτά μαλλιά- Half-up χτένισμα

Από τις πιο απλές επιλογές σου είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και να πιάσεις τα μισά πάνω σε μια πλεξούδα, ένα messy κότσο, ή κάνοντας ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα. Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις και μια πλούσια αλογοουρά με μπούκλες ή και μια γαλλική πλεξούδα που να πέφτει στο πλάι. Γενικότερα, οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αέρινες και καλοκαιρινές.

Κότσοι

Δεύτερη επιλογή και πιο δροσερή είναι τα σινιόν και οι κότσοι. Οι πλεξούδες παίζουν πολύ φέτος το καλοκαίρι και έτσι θα μπορείς να συνδυάσεις έναν χαμηλό κότσο με μια πλεξούδα για να του δώσεις και μια φρεσκάδα. Προτίμησε τους σχετικά ατημέλητους κότσους, ακόμα και αν είναι ίσια τα μαλλιά σου, γιατί το καλοκαίρι δε θέλει και πολύ στήσιμο στο μαλλί.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Τέλος, θα κλείσω με μια κατηγορία πιο εξειδικευμένη μιας και όσες φίλες έχουν κοντά μαλλιάκαταλαβαίνουν. Αν έχεις ένα μακρύ καρέ μπορείς εύκολα να κάνεις και κάποιο από τα παραπάνω χτενίσματα. Αν όμως τα μαλλιά σου είναι πιο κοντά και δε μπορούν να πιαστούν μην σκας. Ένα σπαστό, κυματιστό look θα είναι ότι πρέπει. Μπορείς επίσης να επιλέξεις να κάνεις έντονη χωρίστρα στο πλάι ή και κάποιο μικρό πιάσιμο- σε πλεξουδάκια- για ένα υπέροχο half-up χτένισμα.

ΠΗΓΗ babyradio