3 Νταήδες Παρενοχλούν Avήλικο Aγόρι. Προσέξτε Τι Κάνει αυτός ο Άvτρας που Κάθεται στο Παγκάκι!
Www.true.gr

3 Νταήδες Παρενοχλούν Avήλικο Aγόρι. Προσέξτε Τι Κάνει αυτός ο Άvτρας που Κάθεται στο Παγκάκι!

Ο Matthew Bandeira είχε κουραστεί να ακούει για παιδιά που δέχονται bulling, οπότε αποφάσισε να διεξάγει ένα δικό του κοινωνικό πείραμα.

Έβαλε ένα νεαρό αγόρι με ένα σακίδιο και μια μπάλα ποδοσφαίρου μαζί με τρία μεγαλύτερα αγόρια να προσποιηθούν ότι παρενοχλούν το μικρότερο παιδί.

Έστησε το σενάριο σε ένα πάρκο κοντά σε μια παιδική χαρά, κατά μήκος του πεζοδρομίου, σε μια χλοώδη περιοχή. Σε καθεμία από τις τρεις καταστάσεις, υπήρχε ένας ενήλικας κοντά.

Ο Matthew είχε πλάνο να δει τι θα συνέβαινε. Πώς θα αντιδρούσαν αρχικά οι ενήλικες που θα εμπλέκονταν άθελά τους σε αυτές τις καταστάσεις;

Στο βίντεο του, ο Matthew αποκαλύπτει ότι το 28% των μαθητών ηλικίας 12 έως 18 ετών αναφέρουν ότι έχουν εκφοβιστεί. Το βίντεο ανέφερε ότι 160.000 παιδιά αποφεύγουν να φοιτούν στο σχολείο από φόβο μήπως εκφοβιστούν.Το πρώτο άτομο που εκτέθηκε στην κατάσταση εκφοβισμού ήταν μια μαμά που παρακολουθούσε τα παιδιά της να παίζουν στην παιδική χαρά.

Ένα από τα τρία μεγαλύτερα αγόρια πήρε το σακίδιο του αγοριού από ένα παγκάκι του πάρκου και το πέταξε αλλού. Έπειτα, του άρπαξε την μπάλα ποδοσφαίρου.

Αυτή η μαμά δεν ήθελε να δει το μικρό αγόρι να εκφοβίζεται μπροστά της. Κατευθύνθηκε προς τα μεγάλα αγόρια.Αντιμετώπισε τα μεγαλύτερα αγόρια για να πάρει το μέρος του μικρότερου. Θα κάνατε το ίδιο; Πώς αντέδρασαν οι άλλοι στο κοινωνικό αυτό πείραμα; Μάθετε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Credit: faithtap.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr