29χρονη Αποκαλύπτει ΤΙ Πίνει για Πρωινό και Σοκάρει το Διαδίκτυο. Το Αγόρι της την "Κερνάει" Καθημερινά ...
Www.true.gr

29χρονη Αποκαλύπτει ΤΙ Πίνει για Πρωινό και Σοκάρει το Διαδίκτυο. Το Αγόρι της την «Κερνάει» Καθημερινά …

Το να τρως οργανικές τροφές είναι ένα καλό βήμα προς το να αποκτήσεις καλύτερη υγεία. Μία γυναίκα όμως έχει αρχίσει να πίνει το σπέρμα του κολλητού της.

Η Tracy Kiss, μία ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών από το Buckinghamshire, καταναλώνει τακτικά σπέpμα, κάθε πρωί. Όπως λέει, το κάνει για να είναι πιο υγιής.

Η 29χρονη προσωπική προπονήτρια προμηθεύεται το σπέρμα από τον κολλητό της.

Καταναλώνει μόνο ένα κουταλάκι τη μέρα, που όπως φαίνεται είναι αρκετό για να ενισχύσει την υγεία της. Οπότε, τι κάνει το σπέρμα στην υγεία της; Εκείνη λέει πως έχει περισσότερη διάθεση και ενέργεια.

Ο κολλητός της δεν καπνίζει, δεν κάνει vαρκωτικά και δεν έχει ΣΜΝ. Εκείνη λέει πως το σπέpμα μπορεί να έχει καλή γεύση, ανάλογα με το τι έφαγε ο άντρας τελευταία.

Το υγρό που έχει στο μπολ ισούται με μία εκσπεpμάτιση.Χρειάζεται μόνο ένα κουταλάκι τη μέρα.

Εάν ο κολλητός της καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, θα βάλει κάτι επιπλέον για να φτιάξει την γεύση του σπέpματος. Το αλκοόλ επηρεάζει πολύ την γεύση, οπότε εκείνη βάζει και γάλα καρύδας για να την βελτιώσει.

Όπως θα περίμενε κανείς, οι φίλοι της παραξενεύονται από την συνήθειά της αλλά εκείνη δεν νοιάζεται για το τι πιστεύουν.

Παραδέχτηκε πως χρησιμοποιεί το σπέpμα και για μάσκα προσώπου και λέει πως έχει δει μεγάλη βελτίωση. Αφού το βάλει στο δέρμα της, το αφήνει για 5 με 20 λεπτά. Μετά, το σκουπίζει και ξεπλένει το πρόσωπό της.Πιθανώς να αναρωτιέστε πώς βρίσκει το σπέpμα του κολλητού της. Εκείνη λέει πως της το βάζει σε πλαστικά δοχεία και τα στέλνει. Είπε πως δεν παίρνει μέρος στην εξαγωγή του.

Εκτός από το πρόσωπο, της αρέσει να το βάζει και στα smoothies που φτιάχνει.

Δείτε την στο βίντεο:

Εσείς θα το δοκιμάζατε αυτό;

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr