27χρονος «έσπασε στο ξύλο» την 55χρονη σύζυγό του γιατί τον έπιασε να βιάζει τον σκύλο τους
Www.true.gr

27χρονος «έσπασε στο ξύλο» την 55χρονη σύζυγό του γιατί τον έπιασε να βιάζει τον σκύλο τους

Ένας άνδρας από το Οχάιο αναζητείται από την αστυνομία απ’ όταν η σύζυγός του τον έπιασε επ’ αυτοφώρω να κακοποιεί σεξουαλικά το σκύλο τους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το απόγευμα της Κυριακής ήρθαν σε επαφή με μια 55χρονη γυναίκα που ανέφερε μία περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας.

Το θύμα δήλωσε στην αστυνομία ότι περίπου στις 8 το πρωί ο σύζυγός της, ο 27χρονος Wayne Langsdale, βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού τους όταν άκουσε το μικρό τους σκυλάκι να κλαίει από μέσα.


Η γυναίκα είπε ότι άνοιξε την πόρτα και είδε τον Langsdale να κάθεται στην τουαλέτα και να κακοποιεί σεξουαλικά το άτυχο ζώο.

Η σύζυγος πρόσθεσε ότι φώναξε στο σύζυγό της να σταματήσει και να φύγει από το σπίτι γιατί θα καλούσε τις αρχές κι ο 27χρονος της απάντησε ότι η αστυνομία δεν θα έκανε τίποτα για το σκύλο της.


Όταν η σύζυγος κάλεσε την αστυνομία, ο Langsdale την έβρισε, την άρπαξε με τα δύο του χέρια και την πέταξε στο πάτωμα.

“Μόλις πήρε τηλέφωνο, ο 27χρονος άρπαξε τη σύζυγό του και την πέταξε στο πάτωμα,” ανέφεραν οι αστυνομικοί.


Πριν φύγει από το διαμέρισμα, ο Langsdale πήρε το τηλέφωνο της γυναίκας, το πέταξε από τον τρίτο όροφο και μ’ αποτέλεσμα η συσκευή να γίνει κομμάτια.

Η αστυνομία, η οποία δήλωσε πως ο 27χρονος είχε στο παρελθόν ενοχλήσει τις αρχές για τη βίαιη συμπεριφορά του, έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Langsalde με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της κτηνοβασίας.

ΠΗΓΗ www.diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr