27χρονη έγκυος δεν πρόλαβε να μπει στο μαιευτήριο και γέννησε όρθια στο πάρκινγκ της κλινικής
Www.true.gr

27χρονη έγκυος δεν πρόλαβε να μπει στο μαιευτήριο και γέννησε όρθια στο πάρκινγκ της κλινικής

Γέννησε όρθια στο πάρκινγκ: Πρόκειται για μία απίστευτη στιγμή που έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μία γυναίκα δεν γέννησε το μωρό της σε μαιευτήριο, όπως θα έπρεπε. Αντίθετα, γέννησε το μωρό της έξω από ένα ιατρικό κέντρο (σ.σ. στο πάρκινγκ). Μάλιστα, επειδή η γυναίκα ήταν όρθια, μία μαία κατάφερε να αρπάξει το νεογέννητο παιδί (σ.σ. κορίτσι), πριν εκείνο βρεθεί στο έδαφος.

Η Σούζαν Άντερσον ήταν έτοιμη να γεννήσει. Έσπευσε στο ιατρικό κέντρο Natural Birth Works στις 19 Ιουνίου. Όμως, το μωρό φαίνεται πως βιαζόταν πάρα πολύ. Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του ιατρικού κέντρου δείχνουν την νεαρή γυναίκα με τον σύζυγό της Τζόζεφ Άντερσον να ετοιμάζονται να μπουν στο κτίριο με δύο αστυνομικούς να τους παρακολουθούν. Τότε, το νεογέννητο γλιστρά μέσα από τα πόδια της μητέρας του. Όμως, η μαία Σάντρα Λοβέιν έπιασε το μωρό.

«Την ώρα που πηγαίναμε στο ιατρικό κέντρο, γύρισα στον σύζυγό μου και του είπα ‘Θέλω να σπρώξω’» δήλωσε η Άντερσον στο Local 10 News. «Νόμιζα ότι δεν θα κατάφερνα να μπω στο κτίριο».


Γέννησε όρθια στο πάρκινγκ: Γέννηση σε δευτερόλεπτα

Η Άντερσοον, η οποία γέννησε και την πρώτη της κόρη στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, είχε προγραμματίσει να γεννήσει σε νερό και βιαζόταν να μπει στην πισίνα. «Μέχρι να ανέβω το πρώτο σκαλί, βγήκε το κεφάλι» πρόσθεσε. «Ο στόχος μου ήταν να μπω μέσα και να φτάσω στην πισίνα, αλλά η μικρή είχε άλλα σχέδια».

Το βίντεο δείχνει την Άντερσον να σκύβει κρατώντας τον σύζυγό της και την μαία να γονατίζει πίσω της. Δυο αστυνομικοί πλησιάζουν ακούγοντας τις φωνές. «Είναι εντάξει, είναι εντάξει. Είμαι μαία, ετοιμάζεται να γεννήσει» ακούγεται να λέει η αστυνομικός στους αστυνομικούς γελώντας. Στην συνέχεια, η Άντερσον βγάζει μια κραυγή και η μαία αρπάζει την μικρή Τζούλια, με τους μπερδεμένους αστυνομικούς να παρακολουθούν. Η μαία, κατόπιν, βάζει το μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του καθώς αρχίζει να κλαίει και στην συνέχεια η Άντσερσον μπαίνει στο ιατρικό κέντρο.


Η Λοβέιν δήλωσε στο WFLA πως είχε πάρει μέρος και σε άλλες τρελές γέννες στο παρελθόν, αλλά καμία τέτοια. «Όχι στο πάρκινγκ. Τα μωρά μερικές φορές έρχονται πολύ γρήγορα. Πρέπει να είσαι γρήγορος. Βάζεις τα γάντια σου και ορμάς» δήλωσε. «Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν μια τόσο γρήγορη γέννα» πρόσθεσε.

Γέννησε όρθια στο πάρκινγκ: Συναρπαστική γέννα του 2020

Το ιατρικό κέντρο μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook λέγοντας πως ήταν μια «αξέχαστη γέννα». «Η μαμά και το μωρό είναι καλά και μπορούμε όλοι πλέον να γελάσουμε με το πόσο εντυπωσιακή μπορεί να είναι μια γέννα. Ειδικά επειδή οι αστυνομικοί έδειχναν τόσο σοκαρισμένοι» έγραψαν στην ανάρτηση. «Κάνοντας πολλές δουλειές ταυτόχρονα: Να πιάνεις ένα μωρό και να ενημερώνεις τους αστυνομικούς πως είναι όλοι καλά, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Μία από τις πιο συναρπαστικές γεννήσεις του 2020!».

Πηγή: enimerotiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr