Το περιστατικό είναι για γέλια και για κλάματα. Ποια παντρεύεται ένα σκουπόξυλο αντί δίπλα στην τελετή του γάμου να έχει τον άντρα της ζωής της; Τι συνέβη άραγε; Το περιστατικό αρχικά να πούμε πως έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και ναι… γαμπρός υπήρχε, ήταν σύμφωνος για τον γάμο και η νύφη δεν παντρεύτηκε τελικά ένα σκουπόξυλο αλλά έναν άντρα με σάρκα και οστά. Ας ξετυλίξουμε, όμως, το κουβάρι του αστείου αυτού περιστατικού.

Ο άτυχος γαμπρός την πάτησε με σοβαρή τροφική δηλητηρίαση τη μέρα του γάμου του. Αντί να αναβληθούν τα πάντα οι υπεύθυνοι της αίθουσας όπου θα γινόταν η γαμήλια δεξίωση στη Νότια των Ηνωμένων Πολιτειών είχαν μια πρωτότυπη ιδέα για να σώσουν το γλέντι, παρά το σοβαρό πάθημα του γαμπρού.
«Όταν ο γαμπρός ξαφνικά αρρωσταίνει και πηγαίνει στο νοσοκομείο τη μέρα του γάμου» λέει το σχόλιο μέσα στο βίντεο με τη νύφη να χορεύει με μια κούκλα.

Στο viral βίντεο θα δείτε την 26χρονη νύφη Κριστίν να χορεύει μπλουζ και να κόβει την τούρτα παρέα με ένα σκουπόξυλο ντυμένο με γαμπριάτικο κουστούμι, που στην κορφή του έχει ένα iPad με την εικόνα του γαμπρού να χαμογελά, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα “The New York Post”.

«Ωωω, αυτό είναι τόσο γλυκό» σχολίασε κάποιος χρήστης που είδε το βίντεο με τη νύφη και το ανδρείκελο.
«Έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν. Όταν έχεις τροφική δηλητηρίαση, δεν θέλεις κανέναν τριγύρω σου. Είναι το χειρότερο» έγραψε ένας άλλος.
Κι ενώ οι περισσότεροι βρήκαν την ιδέα να φτιάξουν ένα ομοίωμα του γαμπρού, υπήρχαν κι άλλοι που άσκησαν κριτική στη νύφη που δεν έμεινε δίπλα στον άντρα της αυτή τη δύσκολη στιγμή της τροφικής δηλητηρίασης.

«Αυτό είναι αστείο, αλλά εγώ μάλλον θα ήμουν στο νοσοκομείο μαζί του» έγραψε μια άλλη χρήστης.
«Το: Στην υγεία και στην ασθένεια… στα καλύτερά του» σχολίασε με χιούμορ ένας άλλος για τη νύφη.
Πάντως, από την πλευρά του ο γαμπρός –πλέον έχει αναρρώσει πλήρως– τάχθηκε με το μέρος της γυναίκας του, σχολιάζοντας ότι ήθελε η σύζυγός του να γιορτάσει την αγάπη τους μαζί με τους φίλους και την οικογένεια, όσο αυτός ήταν στο νοσοκομείο και δεν χαλάστηκε καθόλου από το όλο συμβάν.

Μάλιστα, ευχαρίστησε και τους υπεύθυνους της αίθουσας της γαμήλιας δεξίωσης που τους βοήθησαν να τα βγάλουν πέρα με τον γάμο, παρά τα στομαχικά προβλήματα.
«Εδώ γαμπρός! Τεράστιο ευχαριστώ. Αυτή ήταν η τρίτη μας απόπειρα να κάνουμε γάμο με κορονοϊό» έγραψε ο γαμπρός με άφθονο χιούμορ.

@thevictorianyoungsville he had severe food poisoning & is doing better now! ? #weddingtiktok #manifestation #relationships #selfcare #wedding #fyp #horrorstory #weddingfail ♬ SAD GIRLZ LUV MONEY – Remix – Amaarae & Kali Uchis