25 απλοί άνθρωποι που δεν γνώριζαν πόσο όμορφοι είναι, μέχρι που άλλαξαν την εμφάνιση τους

Αλλαγή εμφάνισης: Πρόκειται για είκοσι πέντε καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν ένιωθαν καλά με την εξωτερική εμφάνισή τους. Αυτό μπορεί να οφείλονταν, είτε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, είτε σε διαφορετικούς λόγους. Όμως, το σημαντικό είναι πως άλλαξαν εμφάνιση προς το καλύτερο και πως ανακάλυψαν ότι είναι ιδιαίτερα όμορφοι. Αναλυτικότερα:

Αλλαγή εμφάνισης – Συμβουλές ομορφιάς: Ακολουθούν είκοσι πέντε άνθρωποι, οι οποίοι άλλαξαν εμφανισιακά προς το καλύτερο
– «Έχασα 45 κιλά και αισθάνομαι υπέροχα».

– «Χρειάστηκαν 2 χρόνια και 3 μήνες για να αλλάξω το σώμα μου. Ακούγεται πολύς καιρός, αλλά άξιζε τον κόπο».

– «Οι γονείς μου χώρισαν και έζησα με τη γιαγιά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμουν περιτριγυρισμένος από γυναίκες. Ήταν κακό για μένα. Δεχόμουν εκφοβισμό στο σχολείο και ήμουν χοντρός. Έπειτα, μετακόμισα και πήγα στο κολέγιο. Φοβόμουν ξανά μήπως δεχτώ εκφοβισμό, οπότε προσπαθούσα να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους και ήθελα να γίνω πολύ επικοινωνιακός. Έκανα πραγματικούς φίλους που με βοήθησαν να έχω έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής. Έτσι κατάφερα να χάσω βάρος και τώρα μπορώ να μιλήσω με οποιοδήποτε άτομο».

– «Η διαφορά μεταξύ αυτών των 2 φωτογραφιών, είναι 4 χρόνια. Δεν μου άρεσε η εμφάνισή μου τότε».

– «Εγώ όταν ήμουν 19 και στα 21».

Αλλαγή εμφάνισης – Συμβουλές ομορφιάς: Κι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι άλλαξαν εμφανισιακά προς το καλύτερο
– «Είχα κατάθλιψη λόγω της εμφάνισής μου και δεν ήθελα καν να ζήσω. Αλλά αποφάσισα ότι ήμουν σε θέση να αλλάξω τα πάντα και έτσι άρχισα να χάνω βάρος. Τώρα τρέχω όλη την ώρα, όπου και αν βρίσκομαι. Αισθάνομαι υπέροχα και απολαμβάνω τη ζωή μου!».

– «Δεν ήμουν πραγματικά χοντρός. Απλά δεν είχα διαλέξει το κατάλληλο χτένισμα».

– «Ζύγιζα 27 κιλά, τώρα έφτασα περίπου στα 41 και συνεχίζω να προσπαθώ για το σώμα μου. Προσπάθησα πολλές φορές να φτάσω στο κανονικό μου βάρος, στα νοσοκομεία, αλλά επέστρεφα στο μηδέν κάθε φορά. Τότε αποφάσισα πως πραγματικά θέλω να γίνω καλύτερα, οπότε ξεκίνησα να προσπαθώ μόνη μου. Πήρα βάρος και μπορούσα να εργαστώ όλη την ημέρα. Κατάφερα να ζήσω μόνη μου και τελικά έγινα μια πραγματική ενήλικη γυναίκα!».

– «3 χρόνια μεταξύ αυτών των φωτογραφιών. Μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είμαι εγώ».

– «Έχουν αλλάξει πολλά σε 3 χρόνια. Πριν, δεν έβγαινα αρκετά έξω και ήμουν ντροπαλή. Τώρα ζούμε σε μια εποχή, που το να αλλάξεις την εμφάνισή σου είναι πολύ εύκολο».

Αλλαγή εμφάνισης – Συμβουλές ομορφιάς: Κι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι άλλαξαν εμφανισιακά προς το καλύτερο
– «Ακριβώς 4 χρόνια μετά και έχω αλλάξει (είμαι στα δεξιά)».

– «Άρχισα να διαβάζω όλη την ώρα και έτσι άλλαξα ψυχολογικά και συναισθηματικά. Ξεκίνησα να χάνω τα μαλλιά μου αρκετά νωρίς. Οι περισσότεροι άνδρες ανησυχούν για αυτό. Μετά από ένα χρόνο στρατιωτικής θητείας, συνήθισα να είμαι φαλακρός και αφού επέστρεψα, άρχισα να ξυρίζω το κεφάλι μου και να μεγαλώνω τα γένια μου».

– «Πρέπει να παραδεχτώ, πως για πολύ καιρό δεν μπορούσα να χάσω βάρος μόνη μου. Ένας επαγγελματίας γιατρός με βοήθησε πολύ».

– «Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν είμαι πλέον άσχημος».

– «Αποκατέστησα αυτό που καταστράφηκε από τα 20 χρόνια που έπινα αναψυκτικά και έτρωγα πρόχειρο φαγητό».

Αλλαγή εμφάνισης – Συμβουλές ομορφιάς: Επιπλέον, άνθρωποι, οι οποίοι άλλαξαν εμφανισιακά προς το καλύτερο
– «15 μήνες αργότερα, έχω τελικά πιγούνι. Τώρα κάνω ότι μπορώ για να διατηρήσω το βάρος μου».

– «Έχω χάσει 45 κιλά και συνεχίζω να φροντίζω το σώμα μου».

– «Η διαφορά είναι ακριβώς 4 χρόνια. Ήμουν σπασίκλας και τώρα άλλαξα».

– «Η διαφορά μεταξύ αυτών των φωτογραφιών, είναι 25 μήνες. Ήμουν πάντα παχιά και αποφάσισα να χάσω βάρος».

– «Ήμουν σχεδόν 150 κιλά όταν αποφάσισα να χάσω βάρος. Την πρώτη μέρα, σταμάτησα να τρώω ψωμί και ζάχαρη και πήγα στο γuμναστήριο. Σταμάτησα επίσης να πίνω αλκοόλ για 3 μήνες (δυστυχώς αργότερα συνέχισα να πίνω που και που). Στη δεξιά φωτογραφία το βάρος μου είναι περίπου 100 κιλά. Κρατώ τον εαυτό μου σε αυτό το σημείο και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά έχω ένα νέο στόχο: να φτάσω τα 80 κιλά. Ξεκίνησα να προσπαθώ και εύχομαι καλή τύχη και σε εσάς».

Αλλαγή εμφάνισης – Συμβουλές ομορφιάς: Οι υπόλοιποι άνθρωποι, οι οποίοι άλλαξαν εμφανισιακά προς το καλύτερο
– «Η διαφορά μεταξύ αυτών των φωτογραφιών, είναι 20 μήνες. Έχασα βάρος, και τώρα δεν ντρέπομαι για τη φυσική δομή των μαλλιών μου».

– «Αυτή είναι η πρόοδός μου».

– «Τώρα είμαι 25 ετών, έχασα 46 κιλά και συνεχίζω να γuμνάζομαι κάθε μέρα».

– «Στις φωτογραφίες είμαι 16 και 21 ετών. Είναι δύσκολο να πει κάποιος πως είμαι το ίδιο άτομο».

– «Απλά δεν μου άρεσε η εμφάνισή μου και οι άνδρες ούτε με κοίταζαν. Έτσι αποφάσισα να με αλλάξω. Ήθελα να δείχνω φανταχτερή, είχα τατουάζ, έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα. Δοκίμασα τα πάντα και οι άνθρωποι άρχισαν να με παρατηρούν. Πριν από λίγο καιρό, συνειδητοποίησα πως το πιο σημαντικό είναι να φροντίζετε την εμφάνισή σας σωστά, να αισθάνεστε καλά και να είστε ένα σίγουρο και ενδιαφέρον άτομο. Επέλεξα το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου και πήγα στο γuμναστήριο. Τώρα οι άνθρωποι βλέπουν ένα ελκυστικό κορίτσι σε μένα, γιατί άρχισα να αισθάνομαι καλύτερη. Και το πιο σημαντικό είναι να σταματήσετε να κυνηγάτε την αγάπη των ανθρώπων. Θα πρέπει να βρίσκετε την αρμονία στον εαυτό σας».