24 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2018…

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού έφτασε! Ας τον υποδεχθούμε λοιπόν με μια φωτογραφική συλλογή από υπέροχες προτάσεις με σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2018.

Εντυπωσιακά χρωματιστά μανικιούρ στις αποχρώσεις της εποχής. Παστέλ χρώματα, neon, αλλά και απαλό νουντ μανό είναι πολύ δημοφιλή την σεζόν αυτή. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορυφή το ροζ, το κόκκινο, το φούξια, το κοραλί και το μπλε.
Επίσης, το φετινό Καλοκαίρι είναι πολύ στη μόδα οι opaque μεταλλικές αποχρώσεις, το μαύρο και τα βερνίκια με χρυσόσκονη – γκλίτερ.

Συνδυάστε λοιπόν τα παραπάνω χρώματα μεταξύ τους, αλλά και με άλλες αποχρώσεις και δημιουργήστε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας για να υποδεχθείτε το Καλοκαίρι.

Ιδέες με σχέδια μανικιούρ στα νύχια για τον Ιούνιο 2018:
Μια πολύ όμορφη ιδέα για εντυπωσιακά και εύκολα νύχια είναι οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις της αρεσκείας σας και δημιουργήστε ένα απλό γαλλικό με χρώμα ή με πλάγια, τριγωνική κλπ γραμμή.

Εξίσου όμορφο και εύκολο σχέδιο στα νύχια είναι οι γραμμές (κάθετες, οριζόντιες ή διαγώνιες) και το πουά με διάφορα χρώματα και μεγέθη στις τελείες.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να επιλέξετε την δημιουργία ενός εντυπωσιακού μανικιούρ με ombre νύχια σε neon, παστέλ ή άλλες αποχρώσεις. Το εφέ αυτό είναι από μόνο του πολύ ιδιαίτερο, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη πιο εκθαμβωτικό αν ζωγραφίσετε πάνω στην επιφάνεια του νυχιού σας υπέροχα σχέδια, όπως φοίνικες κλπ.

Από τα καλοκαιρινά νύχια δεν λείπουν βέβαια τα navy μανικιούρ. Πρόκειται για νύχια βαμμένα συνήθως σε χρώματα μπλε σκούρο, λευκό και κόκκινο με σχέδια από άγκυρες, σχοινιά κλπ. Ωστόσο, υπάρχουν και στα ναυτικά νύχια παραλλαγές με διάφορα χρώματα.

Τέλος, όμορφα και παιχνιδιάρικα είναι και τα floral nails, δηλαδή τα νύχια που είναι στολισμένα με λουλούδια.

Η φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί θα σας δώσει τέλειες ιδέες για εντυπωσιακά νύχια τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ