24 Ο Γιώργος Χρανιώτης «καρφώνει» πρώην συμπαίκτες του στο Survivor: «Εγώ δεν δέχτηκα ποτέ να…»
Www.true.gr

24 Ο Γιώργος Χρανιώτης «καρφώνει» πρώην συμπαίκτες του στο Survivor: «Εγώ δεν δέχτηκα ποτέ να…»

Ο Γιώργος Χρανιώτης κατάφερε να ξεχωρίσει με την συμμετοχή του στο Survivor. Μάλιστα, μεγάλη μερίδα του κοινού τον στήριξε και τον στηρίζει και εκτός παιχνιδιού.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο site, gnoristetinellada.gr, στο οποίο μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μάλιστα, δεν δίστασε να «καρφώσει» συμπαίκτες του, για τις επιλογές που έκαναν και την συμπεριφορά τους.

Συγκεκριμένα, μίλησε για άτομα που έκαναν κάποια πράγματα για να ξεχωρίσουν και να γίνουν πιο αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό. Φυσικά, σκοπός τους ήταν να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:«Αισθάνθηκα ότι η γιόγκα θα με βοηθήσει και ενέδωσα σε αυτή. Αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω πιο ενδοσκοπικός και να αποδεχτώ τη πείνα. Αυτό που ήταν πάρα πολύ δύσκολο ήταν τα βλέμματα γιατί όταν έχεις καθαρίσει από την ασιτία και τη νηστεία, βλέπεις πολύ καθαρά τον χαρακτήρα το άλλου.Από ένα σημείο και πέρα αρχίζεις και βλέπεις πολύ καθαρά τους ανθρώπους που είναι κοντά σου και είναι υστερόβουλοι ή ανυστερόβουλοι.

Εγώ είχα καταλάβει ενστικτωδώς ότι δεν θα βγω πρώτος και απο ένα σημείο και έπειτα παραιτήθηκα, όχι από την αγωνιστικότητά μου αλλά ταυτόχρονα παρέμεινα άνθρωπος. Έβλεπα τα πράγματα πολύ καθαρά. Μπορούσα να δω την ένταση στα μάτια ενός ανθρώπου που ήθελε να βγει πρώτος και θα έκανε τα πάντα για αυτό αλλά και τη καλοσύνη σε ένα φιλόδοξο άτομο που ταυτόχρονα διατηρούσε και τα δύο στοιχεία, και την αγωνιστικότητά του και τον αλτρουισμό του.Το δύσκολο σε αυτό το παιχνίδι είναι να παραμείνει κάποιος άνθρωπος και να μην αλλάξει. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες εναλλαγές αλλά κάποια βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου οφείλουν να είναι αυτούσια. Π.χ εγώ δεν δέχτηκα ποτέ να γίνω πιο δημοφιλής ή αρεστός στην ομάδα, προκειμένου να παραμείνω περισσότερο. Και εννοώ ότι αυτό είναι ένα λάθος που κάποιοι υπέπεσαν και το πλήρωσαν, φεύγοντας πιο νωρίς από το παιχνίδι.

Θυμάμαι έκανα μασάζ σε έναν άνθρωπο και σκεφτόμουν το κάνω αυτό για να με συμπαθήσει ή επειδή το θέλω. Ίσως να ήταν και τα δύο. Φρόντισα όμως να μετατοπίσω αυτή τη τάση μου στο ότι θέλω να κάνω καλό σε αυτόν τον άνθρωπο χωρίς να περιμένω τίποτα».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr