23Χρονος Τουρίστας έφαγε Άγριο Ξύλο από Περαστικούς. Ο Λόγος, θα σας κάνει Έξω Φρενών.
Www.true.gr

23Χρονος Τουρίστας έφαγε Άγριο Ξύλο από Περαστικούς. Ο Λόγος, θα σας κάνει Έξω Φρενών.

Ένας τουρίστας ξυλοκοπήθηκε άγρια από κακοποιούς, ενώ ήταν για διακοπές στην Ουκρανία. Λέει ότι ήταν στόχος, λόγω των πολύχρωμων μαλλιών και των σκουλαρικιών που είχε στο πρόσωπο.

Ο Λιάμ Τονγκ, 23 ετών, από το Κόβεντρι, περπατούσε απλώς στο δρόμο. Οι επιτιθέμενοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, κάνοντάς του μώλωπες, σύμφωνα με τα Ρουμανικά ΜΜΕ.

Η ψυχίατρος Μαρία Μακκούγκα εντόπισε τον Liam που βρισκόταν κάτω στο χιόνι και καλύπτονταν με αίμα, λίγο μετά τις 14:00.

Πιθανότατα να του επιτέθηκαν λόγω της «μη κοινότυπης» εμφάνισής του. Έχει έντονα ροζ, μωβ μαλλιά και είναι γεμάτος τρύπες στα χείλι και τη μύτη του. Οι άγνωστοι κακοποιοί, δεν προσπάθησαν να κλέψουν τίποτα από αυτόν.

«Βασικά μου επιτέθηκαν άγρια λόγω του στυλ μου», γράφει ο Liam στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, περιγράφοντας τους επιτιθέμενους ως νεαρούς ενήλικες ή εφήβους.Του έσπασαν τη μύτη και τα δόντια μετά τη βίαιη επίθεση, αφήνοντάς τον ανήμπορο να πονά. Ο φανατικός της μέταλ μουσικής Liam, πέταξε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγο μετά την επίθεση.

Αλλά η τραυματική του εμπειρία, δεν τον απέτρεψε από το να ξαναβγεί στο εξωτερικό. «Υπάρχουν κακοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και αυτό δεν πρέπει να τρομάζει κανέναν από το να ταξιδεύει οπουδήποτε», έγραψε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.Έχει πλέον δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για να αντικαταστήσει πέντε ή έξι από τα δόντια του που υπέστησαν ζημιά κατά την επίθεση, καθώς και για να ευαισθητοποιήσει για τα εγκλήματα μίσους.

«Νόμιζα πραγματικά ότι θα πεθάνω», έγραψε. Περιγράφει πώς οι επιτιθέμενοι τον πλησίασαν σε κάποια φανάρια και έριξαν μια χιονοστιβάδα πάνω του, πριν κλωτσήσουν τη βαλίτσα του.

«Νόμιζα ότι ήταν απλώς κάποιοι ηλίθιοι άνθρωποι, γι’ αυτό συνέχισα να περπατάω και να τους αγνοώ», έγραψε.

Αλλά δευτερόλεπτα αργότερα, ένας από τους επιτιθέμενους τον έσπρωξε στο έδαφος και τον ξυλοκόπησε άγρια. Στη συνέχεια, έφυγαν γελώντας.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κιέβου Άννα Ζουμπρέβα, δήλωσε ότι αξιωματικοί ερευνούν το περιστατικό.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr