Τη δική της ιστορία αφηγήθηκε μία κοπέλα μέσω για την ερωτική της περιπέτεια με έναν άνδρα με πολύ… βρώμικα μούσια.

Μια νεαρή γυναίκα έγινε viral στα social όταν ανέβασε ένα βίντεο στο με πάθημά της όταν φιλήθηκε με έναν άντρα με μούσια.

Μια κοπέλα θέλησε να προειδοποιήσει όσες γυναίκες βγαίνουν με μουσάτους. Η ίδια έπαθε μια αηδιαστική μόλυνση αφού φασώθηκε με κάποιον που είχε μούσια.

Σε άλλο βίντεο, μια άλλη κοπέλα φαίνεται να έχει έναν ερεθισμό στο πρόσωπο, να είναι κόκκινο και να ξεφλουδίζει, αλλά λίγο αργότερα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα.

Αυτό το βίντεο στάθηκε αφορμή για να ποστάρει κι αυτή το δικό της πάθημα με κάποιον μουσάτο.

«Περίμενα να πω την ιστορία μου» σχολίασε, τότε η Χάνα και ανέβασε το βίντεο με την αηδιαστική μόλυνση στο πηγούνι της.

Σύμφωνα με κάποιους από τους σχολιαστές στο βίντεο της νεαρής κοπέλας, η Χάνα ανέπτυξε κάποια σταφυλοκοκκική λοίμωξη, που προκαλείται από βακτήρια που ζουν στην επιδερμίδα.

Όταν όμως προκληθεί κάποια αμυχή, όπως για παράδειγμα αυτές που συμβαίνουν από τα γένια, τα βακτήρια εισχωρούν και μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση και πρήξιμο.

Οι χρήστες που είδαν το βίντεο εξέφρασαν τη συμπάθειά τους στη νεαρή κοπέλα. Κάποιοι δεν παρέλειψαν να δώσουν και κάποιες συμβουλές.

«Ελπίζω να μην φιλήσεις ξανά αυτόν τον τύπο» έγραψε ένας σχολιαστής.

«Τα μούσια είναι κυριολεκτικά πιο βρώμικα από το κάθισμα της τουαλέτας, εάν δεν πλένονται συχνά» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ο άντρας μου έχει μούσι όλο τον καιρό που τον ξέρω και ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο» ανέφερε μια άλλη σχολιάστρια.

«Δείξε του πώς να πλένεται!» συμβούλεψε κάποια άλλη γυναίκα.

«Αυτά δεν ήταν μούσια. Γυαλόχαρτα ήταν!» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Αυτό θα με έκανε να μην θέλω ούτε να ξαναμιλήσω σ’ αυτόν τον τύπο» σχολίασε μια άλλη γυναίκα για μούσια.