Εδώ και 22 Χρόνια Ζει Μόνιμα σε ένα Κάστρο φτιαγμένο από Άμμο. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του, θα σας Πέσει το Σαγόνι
Www.true.gr

Εδώ και 22 Χρόνια Ζει Μόνιμα σε ένα Κάστρο φτιαγμένο από Άμμο. Μόλις δείτε το Εσωτερικό του, θα σας Πέσει το Σαγόνι

Ο 44χρονος Μάρσιο Μισαέλ Ματολιάς ζει τα τελευταία 22 χρόνια σε ένα κάστρο φτιαγμένο από άμμο και περιτριγυρισμένο από βιβλία και γήπεδα γκολφ σε μια παραλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κάστρο του έχει μετατραπεί σε τουριστικό αξιοθέατο. Του δόθηκε ακόμη και το δικό του στέμμα από τους ντόπιους. Όταν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο κάστρο της άμμου, θα δούμε την μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά σπίτια που είδαμε ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις για αυτόν τον τρόπο ζωής.

Ο «βασιλιάς», όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι, λέει ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί μέσα στο κάστρο άμμου επειδή η δομή συγκεντρώνει υπερβολική θερμότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ως αποτέλεσμα, αναγκάζεται να περνάει τις νύχτες του σε σπίτι ενός φίλου.

Όταν επιστρέφει καθημερινά στο κάστρο, ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του, στις διάφορες ανάγκες του σπιτιού του.Η διατήρηση ενός κάστρου άμμου για 22 χρόνια απαιτεί πολλή δουλειά και ο ίδιος χαίρεται να περνάει τον καιρό του με το να καλλωπίζει την πρόσοψη του κάστρου του. Το κάστρο εμπνεύστηκε πραγματικά από τα έργα του Γκαουντί, ενός γνωστού ισπανικού αρχιτέκτονα.

Το κάστρο περιέχει πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες για να τον βοηθήσει να περάσει το χρόνο του. Έχει πολλά βιβλία για να διαβάσει και αφού τα διαβάσει, τα πουλάει ως μεταχειρισμένα από το εσωτερικό του κάστρου.

Ένα αυτοσχέδιο ξύλινο πλαίσιο βοηθά το κάστρο ώστε να κρατηθεί όρθιο, αλλά οι πυργίσκοι πρέπει συνεχώς να ποτίζονται. Αλλάζει επίσης το εξωτερικό του κάστρου σε τακτική βάση.Ο «βασιλιάς» ήθελε να ζήσει στην παραλία, αλλά η ιδιοκτησία στις περιοχές αυτές να είναι πολύ ακριβή. Η κατασκευή αυτού του περίτεχνου κάστρου άμμου ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει χρήματα.

Δείτε το βίντεο με την ιστορία του!

Credit: goodfullness.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr