20χρονη Φοιτήτρια ξέχασε το Ταμπόν μέσα της, για Εννέα Ημέρες. Μόλις δείτε ΤΙ έπαθε, θα σας Σηκωθεί η Τρίχα
Www.true.gr

20χρονη Φοιτήτρια ξέχασε το Ταμπόν μέσα της, για Εννέα Ημέρες. Μόλις δείτε ΤΙ έπαθε, θα σας Σηκωθεί η Τρίχα

Το να αφαιρεθεί ή να ξεχαστεί κάποιος, είναι ανθρώπινο. Κάποιες φορές όμως, αυτό μπορεί να φέρει πολύ αρνητικές συνέπειες.

Και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι πιο ξεχασιάρης από την Emily Pankhurst, μια 20χρονη φοιτήτρια από το Καντέρμπουρι, που ξέχασε μέσα το ταμπόν της για εννέα ημέρες, με αποτέλεσμα να κοντέψει να πεθάνει.

Όταν το στομάχι της Pankhurst άρχισε να διαμαρτύρεσαι πέρυσι, η φοιτήτρια εγκληματολογίας πέρασε το φούσκωμα για άγχος που της προκαλούσε η εξεταστική περίοδος.

Η μη άνετη μάζα που επεκτεινόταν στην κοιλιά της, σε συνδυασμό με το αίμα, δεν άφησαν υποψίες στην φοιτήτρια.

«Είχα άγχος για τις εξετάσεις μου και πραγματικά ήθελα να τα πάω καλά για το πτυχίο μου, δεν ήθελα να δηλώσω άρρωστη», εξήγησε η 20χρονη.

«Αισθάνθηκα πραγματικά άρρωστη. Ήμουν ζεστή και ζαλιζόμουν και αισθανόμουν πραγματικά περίεργα», είπε ο φοιτήτρια. «Είχα περισσότερη αιμορραγία και η μαμά μου πρότεινε να κοιτάξω αν υπήρχε τίποτα εκεί».Μετά από αρκετές ημέρες συνεχούς ενόχλησης, η Pankhurst έλαβε τη συμβουλή της μητέρας της και πήδηξε στο ντους ανακαλύπτοντας το χαμένο ταμπόν. Αμέσως, η Pankhurst αφαίρεσε το δυσάρεστο αντικείμενο, αλλά ήταν λίγο αργά.

«Όταν τελικά το συνειδητοποίησα, το έβγαλα και ήταν μαύρο. Η?ταν φρικτό. Το πέταξα αμέσως και ένιωσα άρρωστη»

Η Pankhurst, είχε αρχικά τοποθετήσει το ταμπόν κατά τη διάρκεια της περιόδου της το Νοέμβριο. Ωστόσο, το άγχος των εξετάσεων την έκαναν να το ξεχάσει, οπότε, αφηρημένη, τοποθέτησε και ένα δεύτερο, αγνοώντας τον κίνδυνο που θα την έφερνε αυτό το λάθος.

«Σκέφτηκα, ότι από τη στιγμή που θα το αφαίρεσα θα αισθανόμουν καλύτερα». Αλλά αυτό δεν συνέβη».

Λίγες ώρες αργότερα, άρχισε να μπερδεύει τα λόγια της και να αισθάνεται εξαιρετικά εξασθενημένη, προτρέποντας τη μητέρα της να καλέσει ασθενοφόρο.

Πηγαίνοντας κατευθείαν στην εντατική, η Pankhurst βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά τη δηλητηρίαση του αίματος που προκάλεσε, ως αποτέλεσμα του συνδρόμου τοξικού σοκ, που προκλήθηκε από το ταμπόν που είχε ξεκινήσει τη μόλυνση.Το σύνδρομο τοξικού σοκ, το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο, είναι μια βακτηριακή λοίμωξη που προκαλείται από βακτηρίδια που ζουν συνήθως ακίνδυνα στο δέρμα, τη μύτη ή το στόμα.

Αυτό το βακτήριο έχει τη δύναμη να εισβάλει στην κυκλοφορία του αίματος του σώματος, όπου στη συνέχεια απελευθερώνει δηλητηριώδεις τοξίνες. Αυτές οι τοξίνες μπορούν στη συνέχεια να βλάψουν τα εσωτερικά όργανα και τη λειτουργία τους.

Στη φοιτήτρια δόθηκαν αντιβιοτικά για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση, αλλά ακόμη και τώρα αντιμετωπίζει μικρά κινητικά προβλήματα.

Ωστόσο, οι εξετάσεις της θα πρέπει να περιμένουν, καθώς η Pankhurst δεν έχει ακόμη ανακάμψει πλήρως».

Credit: viralthread.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr