Οι 20άρες βλέπουν το κορμί της και κομπλάρουνε, όταν τους λέει την ηλικία της τότε είναι που την θαυμάζουν
Www.true.gr

Οι 20άρες βλέπουν το κορμί της και κομπλάρουνε, όταν τους λέει την ηλικία της τότε είναι που την θαυμάζουν

Πόζαρε περήφανα στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Baikal στην Ρωσία φορώντας μπικίνι, χωρίς να φαίνεται να την ενοχλούν οι 40 βαθμοί υπό του μηδενός.

 Η πανέμορφη μητέρα από την Κίνα είπε πως ο στόχος ζωής της ήταν να ταξιδέψει στον κόσμο φορώντας όμορφα μπικίνι – που τα αποκάλεσε ‘ασπίδα’ – χωρίς να την νοιάζουν οι καιρικές συνθήκες.

Στην Σιβηρία την 1η Μαρτίου, η φανατική με την γυμναστική έδειξε το αξιοζήλευτο σώμα της παρά το γεγονός πως ο παγωμένος άνεμος έμοιαζε με «εκατοντάδες μαχαίρια» στο δέρμα της.

Επίσης ανέλαβε την πρόκληση να κολυμπήσει κάτω από την παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Baikal, που είναι η γηραιότερη και βαθύτερη λίμνη του κόσμου.
Η Liu, που έχει έναν 23χρονο γιο, είπε πως της αρέσει να κάνει ακραία αθλήματα σε ακραίες καιρικές συνθήκες και πως θα ήταν καλύτερο αν μπορούσε να τα κάνει φορώντας αισθησιακά μαγιό.

Είπε: «Τα μπικίνι μου είναι η πανοπλία μου, Με αυτά, νιώθω αυτοπεποίθηση και νέα.»

Λέει πως προσπαθεί να κάνει κάτι που πολλοί θέλουν αλλά δεν μπορούν να το κάνουν γιατί δεν θέλουν να πιέσουν το σώμα τους.


Η γεμάτη ενέργεια γυναίκα είπε πως νιώθει 15 και πως συχνά την περνάνε για κοπέλα του γιου της.

Φαίνεται πως η Liu γυμνάζεται σε εξωτερικούς χώρους κάθε χειμώνα τα τελευταία 30 χρόνια και αυτό είναι το μυστικό της νεότητάς της.

Είπε πως η αγαπημένη της ασχολία είναι να κολυμπάει στην λίμνη κοντά στο σπίτι της τον χειμώνα.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr