20 φανταστικά gold glitter σχέδια για τα νύχια σας!

Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στο χρυσό χρώμα. Το έχουμε τόσο στα ρούχα μας όσο και σε όλα σχεδόν τα αξεσουάρ μας. Αυτό που πραγματικά μας κάνει να λατρεύουμε αυτό το χρώμα είναι οτι είναι φωτεινό και οτι και να φορέσουμε ξέρουμε οτι θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Το χρυσό χρώμα έχει γίνει το trend της εποχής μας και για τα νύχια και με αυτό μπορείτε να κάνετε καταπληκτικά σχέδια.

Το χρυσό χρώμα κάνει τα νύχια με glitter ακόμη πιο ελκυστικά για όλες μας. Αν και υπάρχουν πολλά βερνίκια με glitter, το χρυσό κερδίζει σαφέστατα με διαφορά. Τα glod glitter fade νύχια ξετρελαίνουν με το καιρό όλο και περισσότερες γυναίκες. Και το καλό ξέρετε πιο είναι;;; Οτι είναι πολύ εύκολο για να τα φτιάξετε!!!! Βάζετε ως βάση στα νύχια σας οπουδήποτε βερνίκι επιθυμείτε ή κάποιο βερνίκι σε nude χρώμα και στη συνέχεια βάζετε το gold glitter από πάνω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώς βάση και χρώματα όπως το μωβ, μπλε,το κόκκινο , μαύρο και γενικά σκούρες αποχρώσεις που το gold glitter φαίνεται έντονα επάνω. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Για να δημιουργήσετε αυτό το fade αποτέλεσμα περάστε πρώτα τα 2/3 του νυχιού σας με gold glitter βερνίκι και στη δεύτερη φορά που θα το περάσετε, περάστε το μόνο στο 1/3, σε αυτό το σημείο θα φαίνεται πιο έντονο, κάνοντας τα νύχια σας τέλεια και ελκυστικά.

Δείτε ακόμη:Φτιάξτε βήμα βήμα τα 20 ωραιότερα χειμωνιάτικα σχέδια στα νύχια σας!
Το γαλλικό στα νύχια είναι από τα αγαπημένα των περισσότερων γυναικών καθώς είναι απλό και κομψό. Ωστόσο το gold glitter μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε το γαλλικό σας μανικιούρ. Μπορείτε να κάνετε τις άκρες αντί για άσπρες χρυσές και να περάσετε ένα nude χρώμα τα υπόλοιπα νύχια σας ή μπορείτε ακόμη να κάνετε κανονικά γαλλικό τα νύχια σας και να περάσετε ένα νύχι σας με gold glitter βερνίκι για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές λοιπόν για να χρησιμοποιήσετε το gold glitter βερνίκι.

Για εσάς βρήκαμε 20 υπέροχα σχέδια με golden glitter βερνίκι για να παίρνατε ιδέες!!daddy