2 Ναύαρχοι κι ένας Στρατηγός που έχουν πολλά να πουν και γι΄ αυτό οι πολιτικοί δεν θέλουν να τους ακούσουν

Δύο Επίτιμοι Αρχηγοί κι ένας Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ “συνελήφθησαν” από τον φακό του Militaire.gr στη Νέα Αρτάκη! Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο πρόσφατα Επίτιμος με απόφαση δικαίωσης από τον Καμμένο Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς και ο Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αλέξανδρος Θεοδοσίου σε ταβέρνα στη Νέα Αρτάκη.

Τους εν ενεργεία εκπροσωπεί ο Αντιπλοίαρχος Τάκης Δροσόπουλος. Ο “φακός” δεν έχει ήχο για να μεταφέρουμε το περιεχόμενο της συζήτησης. Μπορούμε να μαντέψουμε ότι οι τρεις απόστρατοι θα συζήτησαν τις πολλές και μεγάλες αγωνίες που έχουν για τα εθνικά θέματα και την Εθνική Άμυνα. Οι απόψεις τους είναι άκρως σοβαρές, ενδιαφέρουσες και προωθημένες.

Γι΄ αυτό και τα “κόμματα εξουσίας” αποφεύγουν να ζητούν τη συμβουλή τους και τις απόψεις τους, προτιμώντας να συζητούν με “αδειανά πουκάμισα” τα οποία πέρασαν αλλά ….δεν άγγιξαν στο στράτευμα. Κοινώς δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει και τι χρειάζεται το στράτευμα. Είναι πιο…εύκολοι συνομιλητές αυτοί και κυρίως είναι και υπάκουοι…Ο Ζιαζιάς και ο Χρηστίδης έχουν την κακή για τα κόμματα συνήθεια, να λένε αυτό που πιστεύουν και όταν δεν συμφωνούν να παραιτούνται. Ο Θεοδοσίου πάλι έχει πολύ δυνατό βιογραφικό και τρία παιδιά να υπηρετούν στο στράτευμα!!! Συνεπώς το ξέρει …απ΄ έξω κι ανακατωτά!

Όλα αυτά στην Ελλάδα δεν είναι προσόντα, δυστυχώς. Ακόμη και μετά από οκτώ χρόνια κρίσης.

Από τη φωτογραφία λείπει μόνο ο Πτέραρχος Αντώνης Τσαντηράκης, Α/ΓΕΑ την εποχή που ήταν Αρχηγοί και οι Ζιαζιάς-Χρηστίδης.

ΠΗΓΗ: militaire.gr