2 Αδερφάκια κοιμήθηκαν στον Τάφο του νεκρού Πατέρα τους. Όταν ξύπνησαν αποκάλυψαν στη Μαμά τους ΚΑΤΙ Συγκλονιστικό.
Www.true.gr

2 Αδερφάκια κοιμήθηκαν στον Τάφο του νεκρού Πατέρα τους. Όταν ξύπνησαν αποκάλυψαν στη Μαμά τους ΚΑΤΙ Συγκλονιστικό.

Μπορεί κανείς να αισθανθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου όλο το χρόνο, αλλά αυτό το αίσθημα γίνεται πιο έντονο στις γιορτές. Η Kait Brazel και ο γιος της το ξέρουν πολύ καλά αυτό.

Λίγες μέρες πριν την ημέρα των Ευχαριστιών, η Kait πήρε τα δυο της παιδιά για να κάνουν ένα ταξίδι 1,600 μίλια από το Colorado μέχρι την Virginia. Ήθελαν να κάνουν μία ιδιαίτερη στάση πριν πάνω στην Βοστόνη.

Η Kait σταμάτησε στο κοιμητήριο Arlington ώστε οι γιοι της, ο 5χρονος Mylan και ο 8χρονος Mason να μπορέσουν να επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους.

Νωρίτερα τον ίδιο χρόνο, ο Alfred Brazel είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο έντερο και πέθανε μόλις 5 μήνες μετά, στην ηλικία των 37.Αντίθετα από κάποιους γονείς, οι Fred και Kait δεν προσπάθησαν να κρύψουν την αλήθεια από τα παιδιά τους. Αντιθέτως, τα είχαν μαζί τους σε κάθε βήμα της διαδρομής, ακόμα και στα ραντεβού με τον γιατρό. Τους μιλούσαν ανοιχτά και με ειλικρίνεια για όσα θα συνέβαιναν.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους τον τελευταίο μήνα, τα δύο αδέρφια μίλησαν στον πατέρα τους για την ζωή τους. «Ο Mylan είπε πως ένιωθε τον πατέρα του και πως ήθελε να κοιμηθεί μαζί του.»Πριν φύγουν, τον αγκάλιασαν και τον αποχαιρέτησαν ενώ η μητέρα τους κατέγραψε την στιγμή με την κάμερα.

Αφού φύγανε από το κοιμητήριο, η οικογένεια συνέχισε για την Βοστόνη. Ελπίζουμε οι μέρες αυτής της οικογένειας να είναι γεμάτες αγάπη!

Credit: inspiremore.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr