19χρονη Φοιτήτρια από τη Βραζιλία... Σας ΤΟ Δίνω για 300.000€. Αυτοί είναι Οι 12 όροι για να μου "Πάρεις" την Παρθεvιά.
Www.true.gr

19χρονη Φοιτήτρια από τη Βραζιλία… Σας ΤΟ Δίνω για 300.000€. Αυτοί είναι Οι 12 όροι για να μου «Πάρεις» την Παρθεvιά.

Στόχος της τα 850.000 ευρώ – «Μόνο φιλιά έχω δώσει μέχρι σήμερα» υποστηρίζει – Οι 10 όροι που βάζει στους αγοραστές
Τη «μόδα» της δημοπρασίας της κοριτσίστικης αγνότητας αντέγραψε μια φοιτήτρια από τη Βραζιλία η οποία έβαλε στο σφυρί την παρθεvιά της με αρχική τιμή τα 300.000 ευρώ προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να συγκεντρώσει χρήματα για την φτωχή οικογένειά της.

Η 19χρονη Ρόζαλι Πίνο λέει ότι η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και πολλές φορές δεν έχει χρήματα ούτε για ένα πιάτο φαγητό.

Η νεαρή φοιτήτρια υποστηρίζει, ακόμα, ότι ένα μέρος των χρημάτων θα πάνε σε επιχειρήση που θέλει να δημιουργήσει αφού πρώτα ολοκληρώσει τις σπουδές της.
«Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού και η πιο σημαντική επαφή που είχα ήταν μόνο μερικά φιλιά» λέει η ίδια για να δείξει ότι είναι ακόμα… άσπιλη.Η 19χρονη δημιούργησε, μάλιστα, τη δική της ιστοσελίδα προκειμένου να διεξάγει τη δημοπρασία λέγοντας ότι έχει και «χτύπημα» με 500.000 ευρώ καθώς η προθεσμία υποβολής προσφορών εκπνέει τον Μάιο.

Στόχος της, όπως η ίδια τον έχει ορίσει, είναι το τίμημα να φτάσει τα 850.000 ευρώ. «Θα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή» προσθέτει με χαρά.Η Ρόζαλι έχει θέσει, τέλος, 10 όρους για τους υποψήφιους αγοραστές ανάμεσα στους οποίους και ότι το ραντεβού θα διαρκέσει το πολύ 12 ώρες.

Πηγή protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr