19+1 φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου εκτός Survivor που δικαιολογούν την… παράνοια των γυναικών (Pics)

Δεν γνωρίζουμε τι μαγικό έχει κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι έχει πάρει όλες τις γυναίκες με το μέρος του. Πολύ θα το θέλαμε πάντως.

Ο παίκτης που έχει καταφέρει να θεωρείται το φαβορί από τον πρώτο κιόλας μήνα του παιχνιδιού, είναι ίσως το αρσενικό με τη μεγαλύτερη πέραση τον καιρό αυτό. Ο ίδιος βέβαια δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τον στενό κύκλο του Ντάνου, αλλά και με ανθρώπους που έτυχε να τον συναναστραφούν έστω για λίγο, πρόκειται για ένα χαμηλών τόνο παιδί.

Ένα παιδί που, όμως, δεν αντέχει να… χάνει. Όπως έχει γίνει γνωστό, όταν αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ανεχόταν την ήττες και φρόντιζε να είναι πάντα στο επίκεντρο.

Ως ποδοσφαιριστής, έχει φωτογραφηθεί δεκάδες φορές επί τω έργω. Οι λήψεις φυσικά, έχουν βγει στη δημοσιότητα και να τον έχουν κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στο γυναικείο κοινό. Δεν είναι όμως οι μοναδικές του φωτογραφίες που έχουν απασχολήσει τα media. Συνεχώς κάνει την εμφάνισή του νέο υλικό από τη ζωή του πριν το Survivor, με τον Γιώργο να ποζάρει παντού χαμογελαστός και… ημίγυμνος. Φωτογραφίες από το βενζινάδικο στη Σκιάθο, από τα μαθήματα θαλάσσιου σκι και τις βραδινές του εξόδους έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.


Απόψε, αποφασίσαμε να συλλέξουμε το υλικό αυτό και να σας παρουσιάσουμε μαζεμένες τις καλύτερες λήψεις του Ντάνου.

Εμείς, πάντως, μόλις καταλάβαμε τον λόγο για τον οποίο οι γυναίκες παραληρούν…

Β ΕΘΝΙΚΗ / ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΟΔΟΣ