19 χρονη φοιτήτρια έκανε σχέση με 5 πλούσιους μεσήλικες άντρες για να της πληρώνουν όλα της τα έξοδα

Η Gracie Adams, μια 19χρονη φοιτήτρια από το Μπέλφαστ του Ηνωμένου Βασιλείου, ασχολείται με το να κάνει σχέσεις με πλούσιους άντρες – σπόνσορες – για περισσότερο από 2 χρόνια – με τουλάχιστον πέντε «ευεργέτες», μεσήλικους άντρες που της προσφέρουν χρήματα και ακριβά πράγματα με εpωτικό αντάλλαγμα και συναντά τακτικά τους τρεις από αυτούς.

Η Adams καυχιέται ότι είχε ήδη εξοφλήσει το φοιτητικό της δάνειο ύψους 30.000 λιρών, έχοντας απλά «πλατωνική σχέση και καθοδήγηση» με τους πέντε «σπόνσορές» της.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η Adams είπε ότι ξεκίνησε κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα Seeking Arrangements όταν ήταν σχεδόν 18 ετών. Αρχικά, δεν της άρεσε πολύ η ιδέα να δεσμευτεί με αυτόν τον τρόπο ζωής. Αλλά όταν μετακόμισε στο Πανεπιστήμιο του Λίνκολν και ανακάλυψε ότι πολλές άλλες νέες φοιτήτριες το κάνουν, άρχισε να το παίρνει στα σοβαρά.

«Διαπίστωσα ότι πολλές κοπέλες στο πανεπιστήμιο είχαν εγγραφεί και είχαν πολύ θετικές εμπειρίες… τους βοήθησαν να ολοκληρώσουν τη φοιτητική ζωή, να συνεχίσουν τις πληρωμές με τα ενοίκια και να έχουν αυτοκίνητο στο πανεπιστήμιο», δήλωσε ο Adams.

Αυτόν τον καιρό, έχει συνολικά πέντε «ευεργέτες» και βλέπει τουλάχιστον τρεις από αυτούς σε τακτική βάση.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι άντρες της προσφέρουν ακριβά δείπνα, να κυμαίνονται από 80 έως πάνω από 100 λίρες. Οι «ευεργέτες» της ζητούν επίσης να ντύνεται όμορφα και της στέλνουν 100 λίρες για να αγοράσει ένα φόρεμα πριν από τα ραντεβού τους. Εκτός από αυτό, της δίνουν επίσης 150 λίρες ως πουρμπουάρ.

Κάνοντας αυτό το «χόμπι» τώρα επί δύο χρόνια, η Adams θα μπορούσε να ζει μια πολυτελή ζωή όπως οι άλλες κοπέλες που ασχολούνται με αυτό. Ωστόσο, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα κέρδη της για να πληρώσει το φοιτητικό της δάνειο ύψους 30.000 λιρών.

«Η χρήση του σάιτ Seeking Arrangements με βοήθησε να γίνω πιο σίγουρη να μιλάω με άντρες στο διαδίκτυο και τι να προσέξω, καθώς μπορείς να έχεις κάποιους άντρες να λένε ψέματα για τον εαυτό τους και το τι κάνουν, κάτι που είναι η μεγαλύτερη προφύλαξη και ανησυχία μου», είπε.

Η Adams επιμένει επίσης ότι όλες οι σχέσεις της με τους πέντε σπόνσορές της είναι καθαρά «πλατωνική και για καθοδήγηση». Η ίδια λέει ότι ο φίλος και η οικογένειά της γνωρίζουν για την επιλεγμένη «καριέρα» της.

Μια φορά, ζήτησε τη γνώμη του φίλου της εάν θα ένιωθε εντάξει να ξεκινούσε να είναι «πιο σοβαρή» για τον τρόπο ζωής της. Ήταν «πολύ υποστηρικτικός», είπε η Adams.

Η «αγαπημένη οικογένεια» της Adams γνωρίζει επίσης τα πάντα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για οποιαδήποτε αποδοκιμασία από αυτούς.

«Όταν τους το είπα για πρώτη φορά, πήραν το εξέλαβαν με χιούμορ, αλλά φυσικά μερικές φορές μπορεί να ανησυχούν για την ασφάλειά μου στο διαδίκτυο», παραδέχτηκε.

Η Adams είπε ότι το καλύτερο ραντεβού που είχε ποτέ με σπόνσορά της ήταν ένα καλοκαίρι όταν είχαν ένα υπέροχο δείπνο σε ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

«Ήταν μια όμορφη εμπειρία και δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω πως μετά το γεύμα, ήπιαμε μερικά ποτά και γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον», είπε.

Στο τέλος του ραντεβού, είπε η Adams, ο σπόνσορας την έφερε στο σπίτι με ασφάλεια και της έδωσε 150 λίρες επιπλέον.