17+1 υπέροχα χτενίσματα για τον Ιούλιο 2018

Τα καλοκαιρινά χτενίσματα είναι συνήθως πιο ανάλαφρα και χαλαρά. Τα beachy waves, τα boho style και τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα έχουν την τιμητική τους.

Κάντε λοιπόν για λίγο στην άκρη το πιστολάκι και τα υπόλοιπα εργαλεία styling στην άκρη και επενδύστε στο φυσικό στέγνωμα και στυλ των μαλλιών σας. Αφήστε τα ίσια, σπαστά ή σγουρά, είτε δημιουργήστε ανάλαφρες μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Ακολουθεί μια σειρά από όμορφα καλοκαιρινά χτενίσματα για τον Ιούλιο 2018, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι ιδανικά για το γραφείο και τη βόλτα, όσο και για τις διακοπές που δεν θέλετε να χάνετε χρόνο φτιάχνοντας τα μαλλιά σας.

Υιοθετήστε τα λιτά ή μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά και θα κλέψετε τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Στολίστε τα μαλλιά σας με κάθε λογής πλεξούδα τόσο στην κορυφή και το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας, ή κάνοντας ένα ολικό πλέξιμο.

Δοκιμάστε να κάνετε ένα εντυπωσιακό slicked back ή wet look, τα οποία είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την εποχή.

Εξίσου όμορφα και εύκολα χτενίσματα είναι και οι αλογοουρές. Πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά ή χαμηλά και συνδυάστε τα με πλεξούδες και εντυπωσιακές κοτσίδες.

Ενδιαφέρουσα και πολύ δροσερή πρόταση όμως είναι και ο κότσος ή το updo. Πιάνοντας όλα σας τα μαλλιά ψηλά, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ζέστη της εποχής.

Δοκιμάστε να κάνετε μια ολλανδική πλεξούδα στεφάνι ή στέκα και να αφήσετε μερικές μπούκλες να πέφτουν ανέμελα μπροστά. Είναι ένα κομψό, νεανικό και εντυπωσιακό χτένισμα που μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε γάμο ή βάπτιση.

Εναλλακτικά, πιάστε τα μισά μαλλιά πάνω σε ένα επιμελώς ατημέλητο topknot με κυματιστά μαλλιά. Αυτό το χτένισμα αποτελεί μια εντυπωσιακή ιδέα για την παραλία και όχι μόνο.

Επίσης, όμορφη σκέψη για καλοκαιρινό χτένισμα είναι και ο ψηλός κότσος μπαλαρίνας, ατημέλητος ή καλοφτιαγμένος. Αν μάλιστα συνδυαστεί με μια ανάποδη πλεξούδα, τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.


Μπορείτε όμως να επιλέξετε και boho χτενίσματα με χαλαρές πλεξούδες και κυματιστά ή σπαστά μαλλιά.
πηγή: daddy-cool.gr