17 υπέροχες ιδέες για χαμηλή αλογοουρά σε κοντά μαλλιά
Www.true.gr

17 υπέροχες ιδέες για χαμηλή αλογοουρά σε κοντά μαλλιά

Κοντά μαλλιά:
Πολλές γυναίκες αποφεύγουν να κάνουν τα μαλλιά τους κοντά, καθώς πιστεύουν οτι αν κόψουν τα μαλλιά τους, δεν θα έχουν πολλές επιλογές σε χτενίσματα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ακόμη και αν έχετε κάνει τα μαλλιά σας ένα μακρύ καρέ, μπορείτε να τα πιάσετε με διάφορους τρόπους που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σας. Ας πούμε οι γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά μπορούν να κάνουν μια ποικιλία από χαμηλές αλογοουρές, ανάλογα την περίσταση.

Μπορείτε να πιάσετε λοιπόν τα μαλλιά σας με ένα απλό λαστιχάκι, χαμηλά στο σβέρκο με ή χωρίς χωρίστρα. Επίσης, θα μπορούσατε να κρύψετε το λαστιχάκι, τυλίγοντας απλά μια τούφα γύρω από αυτό. Επίσης, θα μπορούσατε να στολίσετε την κοτσίδα σας με ένα ωραίο δέσιμο, όπως ένας κόμπος. Τώρα αν έχετε σγουρό ή ίσιο το μαλλί αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Για ιδιαίτερες εμφανίσεις προτιμήστε αλογοουρές χαμηλές με πλεξούδες, είτε και στις δύο πλευρές ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ακόμη θα μπορούσατε να κάνετε και μια wet χαμηλή αλογοουρά.

Αν έχετε κοντά μαλλιά, τότε ιδέες μας για χαμηλές αλογοουρές θα σας συναρπάσουν

 

Για ιδιαίτερες εμφανίσεις προτιμήστε αλογοουρές χαμηλές με πλεξούδες, είτε και στις δύο πλευρές ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ακόμη θα μπορούσατε να κάνετε και μια wet χαμηλή αλογοουρά.ΠΗΓΗ: daddy-cool.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr