17 Σημάδια που Δείχνουν οτι έχεις την πιό Απίθανη Μαμά του Κόσμου
Www.true.gr

17 Σημάδια που Δείχνουν οτι έχεις την πιό Απίθανη Μαμά του Κόσμου

Δεν ξέρω για σας, αλλά η μαμά μου είναι πράγματι ένας απίθανος άνθρωπος!

Είναι πάντα δίπλα μου, μου χαρίζει γέλιο, μου σκουπίζει τα δάκρια με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα.

Η δική σας μαμά είναι απίθανη; Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι είστε πολύ τυχεροί που έχετε μια τέτοια μαμά!

1. Η μητέρα σας είναι μία από τις καλύτερες φίλες σας!
Είναι η πρώτη που μαθαίνει για όλα τα νέα γεγονότα που αφορούν στη ζωή σας και περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Για παράδειγμα, η μαμά μου και εγώ προσπαθούμε να βγαίνουμε για φαγητό, ενώ έχουμε καθιερώσει να πηγαίνουμε πολύ συχνά στον κινηματογράφο.

2. Η μητέρας σας όμως βάζει τον μητρικό της ρόλο πάνω από τον ρόλο της φίλης.
Ακόμα κι αν είστε τα καλύτερα φιλαράκια, η μητέρα σας, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, θα φροντίσει να είστε πάντα καλά, θα βάλει το συμφέρον σας πάνω από όλους. Η μαμά μου μού έχει δηλώσει ότι δεν είναι μόνο η φίλη μου, με την οποία θα πιούμε το αγαπημένο μας ποτό, αλλά κι ένας άνθρωπος που θα με βάλει στη θέση μου με αγάπη, όταν είναι απαραίτητο.

3. Είναι πάντα εδώ για να ακούσει.
Φωνάζετε τη μαμά σας, όταν περνάτε δύσκολες καταστάσεις ή χρειάζεστε συμβουλές; Θα είναι πάντα εκεί, θα σας ακούει, χωρίς να σας επικρίνει. (Ευχαριστώ μαμά).

4. Η μαμά σας είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σας!
Η μαμά μου είναι πάντα αυτή που με ενθαρρύνει και μου ανεβάζει το ηθικό, σε κάθε περίπτωση!
Έχεις ένα όνειρο; Στοίχημα ότι η μητέρα σας είναι εκεί για να το υποστηρίξει και θα σας υπενθυμίσει συνεχώς ότι πρέπει να κυνηγήσετε το όνειρό σας, ακόμα και όταν δεν είστε τόσο σίγουροι για αυτό.

5. Έχετε τα δικά σας αστεία!
Λέτε συνεχώς αστεία μεταξύ σας και πειράζετε η μία την άλλη. Είναι τέλειο να παρατηρεί κανείς τον τρόπο που αλληλεπιδράτε μεταξύ σας σε καθημερινή βάση. Η μαμά μου κι εγώ λέμε συνεχώς αστεία μεταξύ μας και δημιουργούμε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα (έχει πολύ πλάκα!).

6. Είστε κολλητές στις οικογενειακές συγκεντρώσεις.
Ποιος θα σας κάνει παρέα όταν η θεία Μαρίκα μιλάει ώρες ατελείωτες για τις γάτες της; Πάντοτε κάθομαι δίπλα από τη μαμά μου, κολλάω πάνω της όταν έχουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις, για να μπορούμε να γελάμε και να περνάμε καλά όταν τα πράγματα γίνονται βαρετά!7. Η μαμά σας βάζει πάνω από όλα την οικογένειά της.
Ακόμη κι όταν είναι μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας, ακόμη κι αν έχει έντονη κοινωνική ζωή, η μητέρα σας βάζει πάνω από όλα την οικογένειά της. Δεν καθυστέρησε να σας πάρει από το σχολείο, λόγω κάποιας συνάντησης, διότι ήσασταν – και είστε -η προτεραιότητά της!

8. Η μητέρα σας πάντα σας παίρνει τηλέφωνο για να μάθει πώς είστε – διότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς!
Θέλει να γνωρίζει πώς περνάτε σε καθημερινή βάση κι αν αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, θα κάνει τα πάντα για να σας βγάλει από το αδιέξοδο.

9. Η μητέρας σας έχει πάντα τα μάτια της ανοιχτά – χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.
Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι σας καταπιέζει, αλλά πάντα παρατηρεί τη ζωή σας για να δει ότι βαδίζετε στον σωστό δρόμο. Προσπαθεί να μην αγχώνεται και δεν ξεχνά τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς στην δική σας ηλικία.

10. Σας αφήνει να κάνετε λάθη, αλλά είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας.
Η μαμά μου με αφήνει να βιώσω δύσκολες στιγμές, ή τις συνέπειες των πράξεών μου – και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να τα παρατηρεί όλα αυτά. Αλλά ξέρει ότι πρέπει να κάνω τα δικά μου λάθη και είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσει να σηκωθώ.

Μια απίθανη μαμά ξέρει ότι δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή μας για μάς, ξέρει ότι θα συναντήσεις κάποιον που ίσως σε πληγώσει, ή ότι μπορεί να περάσεις απογοητεύσεις και ματαιώσεις. Αλλά όταν συμβεί κάτι τέτοιο αναπόφευκτα, είναι εκεί για να σου σκουπίσει τα δάκρυα.

11. Η μαμά σου ξέρει ότι στην καρδιά της έχει παραμείνει ένα παιδί –πιο σοφό και κάπως μεγαλύτερο σε ηλικία.
Θυμάμαι ακόμα τι μου είπε η μαμά μου πριν φύγω για το κολέγιο: «Αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή που μπορώ να σου δώσω: αν πιείτε πολύ και αρχίσεις να ζαλίζεσαι, απλά δάγκωσε τη γλώσσα σου, αυτό θα σε κάνει να συνέλθεις».

Οι απίθανες και τρομερές μητέρες δεν προσποιούνται ότι υπήρξαν τέλειες σε όλη τους τη ζωή. Μια απίθανη μαμά δεν φέρεται λες και είναι καλύτερη και πιο τέλεια από εσάς, γιατί κι η μαμά είναι άνθρωπος, έχει κάνει τα ίδια λάθη που έχετε κάνει κι εσείς. Ξέρει ότι θα κάνεις κι εσύ λάθη και χρησιμοποιεί τη σοφία και την πείρα της για να σας βοηθήσει όποτε τη χρειάζεστε.12. Όλοι την αγαπάνε.
Οι φίλοι σας θέλουν να βρίσκονται με τη μητέρα σας και σας έχουν προτείνει να βγαίνει μαζί σας. Οι δικοί μου φίλοι με παρακαλούν συνεχώς να προσκαλούμε τη μητέρα μου στα πάρτυ μας – δεν αστειεύομαι!

13. Η μαμά είναι γελαστή!
Γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει και ξέρει να κρατάει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παρέας και της σοφής, ισχυρής γυναίκας. Το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ!

14. Ακόμη κι όταν έχετε νεύρα μαζί της, ξέρετε πολύ καλά ότι ενδιαφέρεστε για εκείνην.
Αν η μητέρα σας μοιάζει με τη δική μου, σίγουρα σε τρελαίνει μερικές φορές, γιατί πάντα σκέφτεται το καλό μας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μας καταπιέσει και για λίγο ή να μας ταλαιπωρήσει! Αλλά ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορείτε να την αγαπάτε λιγότερο.

15. Όταν σας ρωτούν “Ποιος είναι ο ήρωάς σου;” απαντάς πάντα “η μητέρα μου.”
Η μητέρα μου είναι μια superwoman – τις νικάει όλες! Νομίζω ότι έχουν γραφτεί πολλά για τέτοιες μητέρες!

16. Δεν θέλετε να φανταστείτε τι θα ήσασταν χωρίς τη μητέρα σας…
Η μητέρα σας σας έχτισε γερά θεμέλια. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε αυτό που είστε από εκείνο που σας βοήθησε εκείνη να γίνετε. Προσπαθώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη μαμά μου – αλήθεια σας λέω, δεν μπορώ!

17. …διότι η μητέρα σας είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο του κόσμου σας.
Διότι, τι θα κάνατε χωρίς αυτήν;
Μαμά σ΄αγαπώ!!

Κείμενο – Απόδοση, Λ.Τ.

ΠΗΓΗ: fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr