17 περιπτώσεις που οι Άνθρωποι απέδειξαν πως όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο

 Οι τυχαίες πράξεις καλοσύνης είναι μεγάλες ή μικρές ανιδιοτελείς πράξεις που κάνουμε αυθόρμητα για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους ή ζώα. Αυτός ο όρος αποδίδεται συχνά στη συγγραφέα Anne Herbert. Χάρη στο Διαδίκτυο μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες αγάπης και καλοσύνης που οι άνθρωποι προσφέρουν ο ένας στον άλλο χωρίς καμία προσδοκία ανταμοιβής.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη συλλογή από εντυπωσιακές φωτογραφίες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι κάνουν καλά πράγματα για να υποστηρίξουν όσους έχουν ανάγκη ή απλώς να φτιάχνουν τη διάθεση των φίλων τους σε μια κακή μέρα.

1. Αστυνομικός της Αργεντινής, η Celeste Ayala, δεν δίστασε να θηλάσει ένα μωρό που είχε πρόσφατα αφαιρεθεί από τη μητέρα του.

2. Αυτός ο γενναίος άνδρας έσωσε ένα μωρό δελφίνι και το έφερε πίσω στη θάλασσα

3. Ένας σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο βοήθησε να ταΐσει μια ανάπηρη γυναίκα, ώστε να μπορεί μαζί με τον άντρα της να απολαύσει το φαγητό.

4. «Η φίλη μου έγινε 22 σήμερα και προκάλεσε άλλους να κάνουν τυχαίες πράξεις καλοσύνης μαζί της».
«Αγόρασε στους άντρες που εργάζονται έξω από το Francis Marion μια ζεστή σοκολάτα, για να μην κρυώνουν!»

«Έφερε καφέ και ντόνατς στο Πυροσβεστικό Σώμα του Μάρσφιλντ και τους ευχαρίστησε για όλα αυτά που κάνουν!»

«Έκανα αυτό το πανό για να το βάλω στη δεξαμενή για να φτιάξω τη μέρα σε όλους.»

5. «Οι πυροσβέστες μας βρήκαν μια τραυματισμένη κουκουβάγια, ενώ επέστρεφαν από κλήση χθες το βράδυ. Σήμερα, ο πυροσβέστης Ayres βοηθά τη μεταφορά της σε ένα καταφύγιο κουκουβάγιας στο Νιαγάρα.»

6. «Ξέχασα το τηλέφωνό μου στο καπώ του αυτοκινήτου μου και κάποιος το έβαλε σε πλαστική σακούλα και το άφησε στο παρμπρίζ μου».

7. «Μια κυρία που δουλεύει απέναντι από το γραφείο μου περνούσε δίπλα μου όταν ένιωθα ιδιαίτερα άγχος. Λίγο αργότερα ήρθε και μου έφερε μεσημεριανό γεύμα».

8. «Βρήκα αυτήν την κάρτα στο παρμπρίζ μου στο σταθμό Appleby GO. Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν μια κλήση, τότε μετά από πιο προσεκτική ματιά, σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος φάρσας … αυτό πρέπει να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.»

Η κάρτα λέει: «Γεια σου! Η ζωή είναι δύσκολη … Μπορείς να βρεις μέσα 20 δολάρια. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει τη ζωή λίγο λιγότερο δύσκολη! «

9. Αυτός ο υπάλληλος της Safeway βοηθά έναν τυφλό να πάρει στο σπίτι τα ψώνια του.

10. «Γλυκά και σημειώσεις ενθάρρυνσης για τους μαθητές την τελευταία εβδομάδα του εξαμήνου»

11. Οι εθελοντές διοργάνωσαν ένα ονειρικό ταξίδι για παιδιά που έχουν ανάγκη. «Τα παιδιά συναντώνται στο αεροδρόμιο Air Canada στις 3:45 π.μ., πετούν στο Λος Άντζελες, παίρνουν λεωφορεία στη Disneyland, περνούν 8 ώρες στο πάρκο, επιστρέφουν στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο, πετούν σπίτι και φτάνουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα την ίδια μέρα!»

12. Αυτός ο άντρας επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος και είναι γνωστός στους χρήστες του Instagram ως «Τυχαίες πράξεις καλοσύνης του Καβαλάρη», ή «R.A.K. Καβαλάρης». Κάνει βόλτα με τη μπλε μηχανή του και ανώνυμα προσφέρει λουλούδια, παιχνίδια και άλλα ωραία πράγματα στους ανθρώπους που συναντά.

13. Αυτό το αγόρι δώρισε τα μελλοντικά του δώρα Χριστουγέννων σε παιδιά που έχουν ανάγκη στο Μαϊάμι.

14. Οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Wesleyan έδεσαν δεκάδες κασκόλ για τους ανθρώπους που τους είχαν ανάγκη πάνω σε στύλους στη γειτονιά.

15. Διασώστες έλαβαν ένα απροσδόκητο δώρο: ένα άτομο που δεν γνώριζαν τους έδωσε ένα κουτί με ντόνατς, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά τους, σώζοντας τη ζωή των ανθρώπων.

16. «2 ευγενικοί άνθρωποι αγόρασαν τροφή για σκύλους, νερό και προμήθειες για έναν άστεγο άντρα με τα 2 σκυλιά του»

17. «Δεν κοστίζει πολύ για να είναι καλός … πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο που μπορούμε.»