17 χρόνια Πάλευε να Φτιάξει Μόνος του την Lamborghini των Ονείρων του. Μόλις Δείτε το Εσωτερικό της, θα Ζηλέψετε κι εσείς.
Www.true.gr

17 χρόνια Πάλευε να Φτιάξει Μόνος του την Lamborghini των Ονείρων του. Μόλις Δείτε το Εσωτερικό της, θα Ζηλέψετε κι εσείς.

Όλοι ονειρευόμαστε να οδηγήσουμε ένα πολυτελές αμάξι, τουλάχιστον μία φορά στην ζωή μας. Αλλά δεν μπορούμε όλοι να αγοράσουμε μία Πόρσε, Φερράρι ή Λαμποργκίνι. Όλες αυτές οι μάρκες κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια.

Αλλά πρέπει όντως να αγοράσουμε ένα τέτοιο αμάξι για να γίνει δικό μας; Προφανώς και όχι! Και ένας άντρας απόδειξε ακριβώς αυτό, χωρίς να δώσει ούτε ένα δολάριο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Η Λαμποργκίνι είναι σίγουρα μία αξιοθαύμαστη μάρκα και χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά κοστίζει πολύ ακριβά.

Ο Ken Imhoff όμως αποφάσισε να φτιάξει μόνος του ένα πολυτελές αυτοκίνητο όταν είδε μία Λαμποργκίνι σε ταινία και την ερωτεύτηκε.

Χρησιμοποιώντας μόνο αυτό τον τροχό για εργαλείο, ξεκίνησε να φτιάχνει το αυτοκίνητο των ονείρων του πριν 17 χρόνια.

Έφτιαξε αυτά τα ξύλινα καλούπια για να πετύχει τις τέλειες γωνίες για το αυτοκίνητό του.
Ενώ δεν είχε καθόλου γνώσεις μηχανολογίας, σχεδίασε τα πάντα μόνος του και κατάφερε το αποτέλεσμα να είναι ολόιδιο με μία αυθεντική Λαμποργκίνι. Γι’αυτό και χρειάστηκε 17 χρόνια για να ολοκληρώσει την κατασκευή του.

Μετά σχεδίασε και προσάρμοσε όλα τα μεταλλικά κομμάτια.

Πλέον, μπορεί να κυκλοφορεί στον δρόμο με το αυτοκίνητο των ονείρων του και πείθει τους πάντες πως είναι δυνατό ένας συνηθισμένος άντρας να έχει ένα τόσο ασυνήθιστο αυτοκίνητο.

Στην συνέχεια συνέδεσε όλα τα πλαίσια και τα συστήματα του αυτοκινήτου.
Και μετά από 17 χρόνια σκληρής δουλειάς, αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr