16χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την έγκυο φίλη του επειδή του έκρυψε την εγκυμοσύνη της

Ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για τη δολοφονία μιας 17χρονης εγκύου συμμαθήτριάς του, της οποίας το σώμα βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Indiana.

Ο 16χρονος Aaron Trejo από το Mishawaka της Indiana συνελήφθη την Κυριακή και είπε στην αστυνομία ότι μαχαίρωσε το κορίτσι επειδή του έκρυψε την εγκυμοσύνη της.

Το σώμα της 17χρονης Breana Rouhselang, η οποία ήταν υπεύθυνη της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου της, ανακαλύφθηκε από τις αρχές την Κυριακή το πρωί σε ένα κάδο, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου ζούσε με τη βιολογική της μητέρα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο Trejo ομολόγησε ότι σκεφτόταν να σκοτώσει την Rouhselang επί μια εβδομάδα, γι’ αυτό σε μια συνάντησή τους κρατούσε μαχαίρι έτσι ώστε το κορίτσι να πεθάνει γρήγορα. Στη συνέχεια έβαλε το σώμα της και το σώμα του αγέννητου παιδιού της σε μια πλαστική τσάντα που κρατούσε μαζί του και πέταξε το τηλέφωνό της σε ένα ποτάμι.

Η μητέρα της την είδε για τελευταία φορά ζωντανή όταν η έφηβη της είπε ότι επρόκειτο να συναντήσει τον πατέρα του μωρού της στις 11μμ. Από τότε δεν επέστρεψε ποτέ.


Ο αξιωματικός Gery Mullins περιγράφει λεπτομερώς τη συζήτηση στην οποία ο Trejo ομολόγησε το φρικιαστικό του έγκλημα, το οποίο συνέβη μετά τον καβγά του ζεύγους.

“Ρώτησα τον Aaron αν ο καβγάς τους οφειλόταν στην εγκυμοσύνη,” είπε ο Mullins.

“Τότε, ο Aaron τότε μου απάντησε ‘Ναι.’”

Ο Aaron εξήγησε στη συνέχεια ότι η Breana καθυστέρησε να πει στον Aaron για την εγκυμοσύνη της κι όταν του το είπε ήταν αργά για να κάνει έκτρωση. “Έπρεπε να δράσω, γι’ αυτό αφαίρεσα τη ζωή της,” είπε ο δράστης.


Ο Aaron είπε ότι χτύπησε την Breana στην καρδιά με ένα μαχαίρι που κρατούσε από το σπίτι του.

Ο Aaron σχεδίαζε να σκοτώσει την Breana και το μωρό την τελευταία εβδομάδα κι δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Αφού έβαλε το σώμα της άτυχης 17χρονης στον κάδο, έριξε το τηλέφωνό της και το μαχαίρι του στο ποτάμι.

Μια νεκροψία επιβεβαίωσε ότι η νεαρή πέθανε από πολλαπλές πληγές που της προκάλεσε το μαχαίρι, ενώ το μαντίλι της ήταν δεμένο τόσο σφιχτά που της προκάλεσε στραγγαλισμό.

Η μητριά της Breana, η Nicole Rouhselang, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Κυριακή ότι η Breana ήταν περίπου έξι μηνών έγκυος τη στιγμή του θανάτου της.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr