16 Πανέξυπνα κόλπα για να αξιοποιήσετε μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα προϊόντα ομορφιάς σας
Www.true.gr

16 Πανέξυπνα κόλπα για να αξιοποιήσετε μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα προϊόντα ομορφιάς σας

Διαβάστε 16 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των προϊόντων ομορφιάς σας και να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

1. Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της βάσης για το μακιγιάζ, προσθέτοντας κρέμα προσώπου, και μετατρέποντάς τη σε ενυδατική με χρώμα.

2. Πριν πετάξετε “άδεια” προϊόντα σε σωληνάρια, κόψτε τα στη μέση και αφαιρέστε το περιεχόμενο σε άλλο βαζάκι.

3. Ανανεώστε τη συμπιεσμένη πούδρα σας με μια πλαστική ταινία. Τα έλαια από το δέρμα σας σκληραίνουν την πούδρα, και με αυτόν τον τρόπο θα είναι σαν καινούρια μετά.

4. Καθαρίστε τη παλέτα σκιών με λίγο βαμβάκι και καθαρό οινόπνευμα. Ρίξτε λίγο οινόπνευμα σε σπρέι και ψεκάστε τις σκιές. Θα ανανεωθεί το χρώμα και θα απολυμάνει τις σκιές.

5. Επιδιορθώστε μια σκιά που έχει σπάσει ή άλλη συμπιεσμένη πούδρα με καθαρό οινόπνευμα. Ρίξτε λίγο οινόπνευμα μέχρι να γίνει μια πάστα. Πιέστε με ένα κουτάλι. Μόλις το οινόπνευμα εξατμιστεί, θα είναι έτοιμο για χρήση.

6. Ανανεώστε μία ελαφρώς αποξηραμένη μάσκαρα, αϊλάινερ ή σκιά με φυσιολογικό ορό. Ρίξτε μερικές σταγόνες για να αναζωογονηθούν.


7. Καθαρίστε μακιγιάζ και υπολείμματα κόλλας από ψεύτικες βλεφαρίδες με βουρτσάκι βλεφαρίδων και οινόπνευμα.

8. Αν σας τελειώνει η μάσκαρα, βουτήξτε την σε ζεστό νερό, για να αποκολληθούν από τα εσωτερικά τοιχώματα υπολείμματα που έχουν απομείνει.

9. Αν σας έχει τελειώσει σχεδόν το αγαπημένο σας λιπ γκλος, τότε αφαιρέστε το πλαστικό δαχτύλιο στο χείλος του σωληναρίου, για να μαζέψετε περισσότερο προϊόν.

10. Διορθώστε ένα σπασμένο κραγιόν, κολλώντας το με ένα αναπτήρα.

11. Ανακατέψτε λίγη σπασμένη σκιά με λίγη βαζελίνη για να φτιάξετε το δικό σας χρώμα.
12. Φτιάξτε το δικό σας βερνίκι με σπασμένη σκιά και ένα διάφανο σκληρυντικό. Για διαφανές βερνίκι χρησιμοποιήστε λίγη σκιά, ενώ για περισσότερη ένταση, προσθέστε λίγο περισσότερο.

13. Αν το βερνίκι σας δεν ανοίγει, βουτήξτε ανάποδα το καπάκι σε ζεστό νερό για να χαλαρώσει.

14. Χρησιμοποιήστε στο έπακρο τα αρωματικά δείγματα, ρίχνοντας μερικές σταγόνες σε μια άοσμη κρέμα σώματος για να κάνετε τη δική σας αρωματική κρέμα.

15. Τα βουρτσάκια και τα πινέλα για το μακιγιάζ είναι ακριβά και χρειάζονται συντήρηση. Βουτήξτε σε λίγο ελαιόλαδο και μετά ξεπλύντε με παιδικό σαμπουάν και αφήστε τα σε οριζόντια θέση για να στεγνώσουν.

16. Για να σιγουρέψετε ότι δεν σπαταλάτε τα προϊόντα για τα μαλλιά σας, δείτε αυτό το διάγραμμα και θα δείτε πόση ποσότητα πρέπει κανονικά να χρησιμοποιείτε.

newside

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr