15χρονο αγόρι λήστεψε και βίασε 84χρονη γυναίκα και την ανάγκασε να κάνει μπάνιο για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

Την περασμένη Τρίτη, ένα 15 χρονο αγόρι παραδέχτηκε την ενοχή του για τη φρικτή σεξουαλική επίθεση σε μια 84χρονη γυναίκα.

Ο 15χρονος αφού πρώτα διέρρηξε το σπίτι της ηλικιωμένης, τη λήστεψε και σαν να μην έφτανε αυτό, τη βίασε τρεις φορές ενώ εκείνη κοιμόταν.

Στη συνέχεια την εξανάγκασε να κάνει μπάνιο, ώστε να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία του βιασμού.

Η 84χρονη τραυματίστηκε σοβαρά από τον έφηβο, όταν εκείνος εισέβαλε βίαια στο σπίτι της. Η γυναίκα μετά τη δοκιμασία που πέρασε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Fiona Stanley του Περθ κι αργότερα πήρε εξιτήριο.

Η εγκληματικές του πράξεις συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, στις 13 του περασμένου Οκτώβρη σε ένα προάστιο του Περθ της Αυστραλίας. Ο έφηβος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές με τις κατηγορίες του βιασμού και της ληστείας. Σχεδόν δυο μήνες αργότερα ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.


Ο δράστης είχε συλληφθεί και πέρυσι, μάλιστα αρκετές φορές, για κλοπές και μία φορά για ληστεία. Είχε μπει στη φυλακή στα τέλη του 2016. Μετά την αποφυλάκισή του διέπραξε κι άλλα αδικήματα, όπως η κλοπή αυτοκινήτου, ενώ ήταν υπό περιορισμό και φυλακίστηκε και πάλι.

Ο 15χρονος έμενε με τον θείο στο Περθ της νοτιοδυτικής Αυστραλίας. Αμέσως μετά το έγκλημα, πήγε σε ένα πάρτι με τον ξάδερφό του και λίγες ώρες μετά επέστρεψε στο σπίτι του. Ο ξάδελφός του είπε ότι το αγόρι δεν συμπεριφερόταν όπως συνήθως και ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του όσο το δυνατόν πιο σύντομα.


Ο νεαρός που μίλησε και παραδέχτηκε ότι ο ξάδερφός του είχε ιστορικό διαρρήξεων, κλοπών αυτοκινήτων κι άλλα μικρά εγκλήματα.

Είπε επίσης ότι ο 15χρονος δεν πήγε σχεδόν καθόλου στο σχολείο και φιλοξενούνταν κάθε φορά και σε διαφορετικό σπίτι συγγενών του.

Πηγή; diaforetiko.gr