15 Συγκλονιστικά γεγονότα κατα την εγκυμοσύνη που οι γιατροί κρατούν Μυστικά από όλες τις Γυναίκες

Σίγουρα έχετε δει έγκυο γυναίκα . Αλλά ενδεχομένως δεν έχετε προσέξει κάποια πράγματα που συνοδεύουν τη δύναμη που κουβαλάει μέσα της.

Ναι, το μωρό που συλλαμβάνεται δεν είναι κάτι λιγότερο από έναν μάγο που έχει τις δυνατότητες να στείλει ακόμη και βλαστοκύτταρα στο κατεστραμμένο όργανο του σώματος μιας μητέρας για ανάκαμψη. Λοιπόν, πρόκειται να διαβάσετε πολλά τέτοια γεγονότα.
Η γέννηση ενός μωρού είναι μια ευλογία για οποιαδήποτε γυναίκα. Οι έγκυες γυναίκες δέχονται συμβουλές για δεκάδες πράγματα από όλους τους κοντινούς και αγαπημένους τους, αλλά υπάρχουν μερικά εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με αυτές τις ημέρες της εγκυμοσύνης που φέρουν επίσης ένα στοιχείο έκπληξη.
Είτε είστε κορίτσι ή αγόρι, είστε έγκυος ή όχι, πρέπει να γνωρίζετε γιατί η μητέρα σας ένιωθε πόθους για το τουρσί ή γιατί το μέγεθος του παπουτσιού της αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Θα ξεκινήσουμε με την πορεία των καταπληκτικών γεγονότων μέσα και γύρω από τις μητέρες και την εγκυμοσύνη τους;
Η μεγαλύτερη εγκυμοσύνη.


Κυρίως η εγκυμοσύνη διαρκεί εννέα μήνες, αλλά η Beulah Hunter (25 χρονών), μια γυναίκα από το Λος Άντζελες, γέννησε στην κόρη της μετά από 375 μέρες το 1975.
Αυνανισμός μέσα στη μήτρα.


Τα μωρά και των δύο φύλων είναι γνωστό ότι αυνανίζονται στη μήτρα. Ένα αρσενικό έμβρυο μπορεί επίσης να παρατηρηθεί να αυνανίζεται εάν εμπλέκεται στην πράξη κατά τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος.
Γέννα με «κακά».


Ενώ μια γυναίκα προσπαθεί να σπρώξει κατά τη διάρκεια της γέννας, μπορεί να ενεργοποιήσει κατά λάθος και το έντερο της! .
Η μήτρα αναπτύσσεται 500 φορές.


Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η μήτρα μπορεί να τεντώσει έως και 500 φορές περισσότερο από ό, τι είναι, από το μέγεθος ενός ροδάκινου σε περίπου το μέγεθος ενός μεσαίου καρπουζιού.

 
Αυξημένη αίσθηση της όσφρησης.


Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η αίσθηση της όσφρησης αυξάνεται δραστικά, έτσι και η αίσθηση της γεύσης.

Τέχνασμα του τοκετού


Η διέγερση των θηλών είναι η μοναδική επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την πρόκληση τοκετού.
Η μήτρα βγάζει κραυγές.Τα μωρά κλαίνε στη μήτρα. Μια μητέρα μπορεί να μην τους ακούσει όμως.
Οι γευστικοί κάλυκες του εμβρύου.


Τα μωρά μπορούν να δοκιμάσουν τι τρώει η μητέρα τους, γι ‘αυτό μια μητέρα ωθείται να τρώει διαφορετικά περισσότερο από άλλους όταν είναι έγκυος.

Πρήξιμο.


Τα πόδια μιας γυναίκας πρήζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πόδια μιας εγκύου μπορεί να μεγαλώσουν μέχρι ένα ολόκληρο μέγεθος παπουτσιών.
Συσχέτιση ύψους.


Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δίδυμα ή πολλαπλή κύηση, εάν είστε ψηλές και υπέρβαρες.

Αιμορραγία και συσπάσεις.


Ακόμη και μετά την εγκυμοσύνη, μια γυναίκα περνάει συσπάσεις που είναι ένας φυσικός τρόπος του ανθρώπινου σώματος να σταματήσει την αιμορραγία.
Ανάπτυξη δακτυλικών αποτυπωμάτων.Κατά τους τρεις πρώτους μήνες έχουν σχηματιστεί τα δακτυλικά αποτυπώματα του παιδιού.

Πίνει τα ούρα του.


Τα μωρά κατουρούν ενώ είναι μέσα στη μήτρα (τίποτα καινούργιο), το μέρος που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό. Τότε το πίνουν.
Τα μωρά σχηματίζουν το πρόσωπο σαν αυτό σε μια μήτρα.

 

Οι δυνάμεις των βλαστοκυτάρων.


Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εάν κάποιος πάσχει από οποιαδήποτε βλάβη οργάνων τότε το μωρό μέσα στη μήτρα είναι ικανό να στείλει βλαστοκύτταρα για να επιδιορθώσει το συγκεκριμένο όργανο.

Credit: wittyfeed.me