15 Γελοίες απορίες Αντρών για την Γυναικεία Περίοδο που θα σας Σοκάρουν - Η 3η είναι σκέτη Ντροπή...
Www.true.gr

15 Γελοίες απορίες Αντρών για την Γυναικεία Περίοδο που θα σας Σοκάρουν – Η 3η είναι σκέτη Ντροπή…

Συνήθως, οι γυναίκες θεωρούνται το αδύναμο φύλο αλλά όλοι ξέρουμε πως υπάρχει μία περίοδος που δεν πρέπει ποτέ να τα βάζεις μαζί τους. Αυτό είναι όταν έχουν περίοδο.

Ρωτήσαμε γυναίκες στο Reddit να μας πουν τις πιο γελοίες ερωτήσεις που τις έχουν κάνει ποτέ ενώ είχαν περίοδο.

Δείτε κάποιες από τις πιο εκπληκτικές τους απαντήσεις:

1. «Κάποιος με είχε ρωτήσει εάν πίστευα πως ένα ταμπόν με δόνηση θα ήταν καλή ιδέα.»

2. «Έβγαινα με έναν τύπο στο λύκειο που ήταν σίγουρος πως οι γυναίκες έχουν περίοδο όταν έχουμε πανσέληνο.»

3. «Νιώθεις ωραία όταν βάζεις ένα ταμπόν;» – «Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτή την ερώτηση.»

4. «Όταν ήμουν 19, ο αδερφός μου που είναι 8 χρόνια μικρότερος με ρώτησε αν μπορώ να ξεχωρίσω το μωρό από το υπόλοιπο αίμα όταν έχω περίοδο. Του είπα πως τα είχα καταφέρει μερικές φορές.»

5. «Ο μικρός μου αδερφός σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ήταν δυνατό να είσαι άρρωστος και ταυτόχρονα να έχεις περίοδο, γιατί του φαινόταν άδικο.»


6. «Γιατί χρειάζεστε ιδιαίτερα αντικείμενα; Γιατί δεν βάζετε μία χαρτοπετσέτα πάνω στο εσώρουχο; Θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό.»

7. «Κάποτε με είχαν ρωτήσει εάν τα κυπελλάκια για την περίοδο τα χρησιμοποιούμε για να ξεβουλώνουμε το αίμα και έτσι να κρατάει λιγότερο η περίοδος.»

8. » Ένας φίλος μου νόμιζε πως το αίμα απλά βγαίνει από τον κόλπο σαν ούρα. Μία φορά είπα ότι μου ήρθε η περίοδος και πανικοβλήθηκε τόσο πολύ που ήταν πολύ αστείο.»

9. «Έφερες ‘σουπερ’ ταμπόν; Δεν είναι μεγάλα αυτά για σένα; Δεν πρέπει να πάρεις το κανονικό μέγεθος;» – «Πίστευε πραγματικά πως το μέγεθος του ταμπόν σχετίζεται με το μέγεθος του κόλπου…»

10. «Όταν ήμουν 10, ένας συμμαθητής νόμιζε πως βγάζουμε αίμα από τις μασχάλες. Γύρισα σπίτι πανικοβλημένη επειδή είχα ένα βαρύ πουλόβερ και δεν ήξερα πώς θα κρύψω το αίμα.»
11. «Κάποτε με είχαν ρωτήσει εάν οι ωοθήκες είναι το μέρος που ‘αράζει το μωρό.'»

12. «Δεν θυμάμαι πού το είδα αλλά ένας τύπος νόμιζε πως δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το αίμα όπως δεν μπορούν και εκείνοι να κρατηθούν όταν θέλουν να ουρήσουν και πως οι γυναίκες είναι χαζές που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να πάνε στην τουαλέτα.»

13. «Ένας τύπος μου είχε πει κάποτε πως η περίοδος είναι η στιγμή που είναι πιο πιθανό να μείνει μία γυναίκα έγκυος. Έμεινα άφωνη.»

14. «Ένας παράξενος τύπος με είχε ρωτήσει αν μπορούσε να αγοράσει το αίμα της περιόδου μου. Αυτό που με τρόμαξε ήταν πως πραγματικό το εννοούσε.»

15. «Έχετε δει το tweet μιας κοπέλας που καυχιέται για το ότι το αγόρι της δεν την αφήνει να χρησιμοποιεί ταμπόν γιατί θέλει να είναι ο μόνος που μπαίνει μέσα της;»

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr