15 Απαγορευμένες Φωτογραφίες από την Βόρεια Κορέα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν ήθελε να Κυκλοφορήσουν
Www.true.gr

15 Απαγορευμένες Φωτογραφίες από την Βόρεια Κορέα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν ήθελε να Κυκλοφορήσουν

Η ζωή στην Βόρεια Κορέα αλλάζει τα τελευταία χρόνια – εμφανίζονται περισσότερες εταιρίες στην χώρα και ο πληθυσμός αποκτάει κινητά, μαζί με άλλες ανέσεις που θεωρούνται αυτονόητες στον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για μεγάλες αλλαγές καθώς η ζωή δεν έχει αλλάξει και τόσο σε σύγκριση με πριν 10-20 χρόνια.

Ένα σπίτι στο κέντρο της Pyongyang που είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά γλυπτά της σύγχρονης Βόρειας Κορέας.

Ένας αξιωματικός περιμένει για την στρατιωτική παρέλαση αφιερωμένη στην Μέρα του Ήλιου. Το γεγονός γιορτάζεται στις 15 Απριλίου προς τιμήν των γενεθλίων του Kim Il-sung.

Pyongyang, Απρίλιος 2017. Ο πύργος της ιδεολογίας του Juche βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ένα από τα πιο φωτισμένα αντικείμενα σε όλη τη χώρα.

Οικογενειακή ζωή: Στην Βόρεια Κορέα δουλεύουν έξι μέρες την εβδομάδα και ξεκουράζονται την Κυριακή. Τα παιδιά, σαν κανόνα, ζουν σε σχολεία και νηπιαγωγεία και συναντιούνται με τους γονείς τους μόνο κατά την διάρκεια της μέρας.

Η επαρχία της Βόρειας Hamgyong, Σεπτέμβριος 2017. Η μεταφορά είναι κάτι πολύ σπάνιο έξω από την Pyongyang.Ο νικητής του μαραθώνιου που έγινε στην Pyongyang, στις 9 Απριλίου 2017. Λέει πως θέλει να ευχαριστήσει τον ηγέτη Kim Jong-un με τα επιτεύγματά του.

Η είσοδος ενός ζωολογικού κήπου στην Pyongyang. Το παράξενο είναι πως στους ζωολογικούς κήπους έχουν και ράτσες σκύλων.

Στρατιωτική παρέλαση στις 15 Απριλίου 2017. Παρά το γεγονός πως τα περισσότερα χρήματα του προϋπολογισμού τα δίνουν σε στρατιωτικές ανάγκες, η έλλειψη χρημάτων είναι εμφανής. Δίνουν παπούτσια στις γυναίκες μόνο για την παρέλαση και για να μην πέφτουν, τα δένουν με κορδόνια.

Γυναίκες χαιρετούν τον ηγέτη Kim Jong-un κατά την διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης, 15 Απριλίου, 2017. Το να τον δουν ακόμα και από μακρυά είναι το όνειρο των περισσοτέρων κατοίκων της Βόρειας Κορέας.

Παιδιά που χαιρετάνε έναν φωτογράφο.Εργάτες που ξεκουράζονται. Τραβήχτηκε στην επαρχία της χώρας τον Απρίλιο του 2017. Οι αρχές δεν θα επέτρεπαν τέτοιου είδους φωτογραφία.

Πυροτεχνήματα για τη Μέρα του Ήλιου, 15 Απριλίου 2018

Νύχτα στην Pyongyang, Μάρτιος 2018. Είναι αξιοσημείωτο πως ο αριθμός των αυτοκινήτων έχει αυξηθεί πολύ στους δρόμους της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια.

Μαθητές ξεκουράζονται, Pyongyang, Μάιος 2018

Μαζικοί χοροί αφιερωμένοι στην Μέρα του Ήλιου, 15 Απριλίου 2018

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr