15 Σοκαριστικές Αλήθειες για το Αντρικό Σώμα που ελάχιστες Γυναίκες γνωρίζουν. Με την 13η, θα Αηδιάσετε.
Www.true.gr

15 Σοκαριστικές Αλήθειες για το Αντρικό Σώμα που ελάχιστες Γυναίκες γνωρίζουν. Με την 13η, θα Αηδιάσετε.

Οι επιστήμονες από διάφορες χώρες του κόσμου, συνεχίζουν να διερευνούν τη διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών και να αποκωδικοποιούν τα σημαντικά μυστικά του σώματος και του μυαλού τους.

Ακολουθεί μια λίστα από περίεργα γεγονότα για τους άνδρες. Ίσως μερικά από αυτά, να είναι μια αποκάλυψη για σας.

*Όταν οι άνδρες ακούν, χρησιμοποιούν μόνο το ήμισυ του εγκεφάλου τους. Το άλλο μισό μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο. Είναι διαφορετικό από τις γυναίκες. Γι’ αυτό, όταν μιλάμε σε έναν άντρα, είναι σημαντικό να είμαστε σύντομοι και ακριβείς.

*Οι αισθήσεις της ακοής, της οσμής και της γεύσης σε έναν μέσο άντρα, είναι λιγότερο ανεπτυγμένες από ό, τι σε μια γυναίκα.

*Οι γυναίκες μπορούν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες στο σκοτάδι, αλλά μόνο εκείνες που βρίσκονται κοντά τους. η όραση των ανδρών στο σκοτάδι είναι ελαφρώς χειρότερη, αλλά μπορούν να διακρίνουν λεπτομέρειες σε οποιαδήποτε απόσταση.

*Υπάρχουν 3 φορές περισσότεροι αριστερόχειρες μεταξύ των ανδρών, παρά μεταξύ των γυναικών.

*Οι άνδρες μπορούν να αντιμετωπίσουν πολύ καλύτερα τη φυσική δραστηριότητα. Επιπλέον, το αίμα των αντρών είναι πλουσιότερο σε αιμοσφαιρίνη και ερυθρά αιμοσφαίρια, καθιστώντας την κυκλοφορία του οξυγόνου πιο αποτελεσματική.* Οι άνδρες δεν επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές αναλογίες μυών, λιπών και συνδετικών ιστών στο σώμα τους.

* Οι άντρες κοιμούνται καλύτερα. Η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου ενός άντρα πέφτει στο 70%, ενώ των γυναικών μόλις στο 10%.

*Είναι πιο εύκολο για έναν άνδρα να χάσει βάρος. Το σώμα ενός άντρα καίει περισσότερες θερμίδες, που δίνουν ενέργεια στους μύες και τα άλλα όργανα. Ταυτόχρονα, το επίπεδο τεστοστερόνης τους είναι 7 φορές υψηλότερο, γεγονός που επιταχύνει το μεταβολισμό.

*Οι άντρες βλέπουν τα κινούμενα αντικείμενα καλύτερα από τα ακίνητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας άντρας δίνει πάντα προσοχή σε ένα κορίτσι που χορεύει.

*Οι άντρες είναι πιο επιρρεπείς στο να κάνουν κοιλιά. Ο λόγος είναι ότι οι άνδρες δεν κερδίζουν λίπος κάτω από το δέρμα (όπως κάνουν οι γυναίκες), αλλά μέσα στην κοιλιακή τους κοιλότητα μεταξύ των εσωτερικών τους οργάνων.

* Οι άνδρες έχουν ασθενέστερο ανοσοποιητικό σύστημα και επηρεάζονται περισσότερο από μολυσματικές ασθένειες συγκριτικά με τις γυναίκες.*Οι άνδρες συνήθως έχουν μεγαλύτερη κύστη και πρέπει να το αδειάζουν λιγότερο συχνά από τις γυναίκες.

* Το σώμα ενός άνδρα περιέχει 1,5 φορές περισσότερους αδένες λιπαρότητας και αδένες ιδρώτα, συγκριτικά με το σώμα μιας γυναίκας.

* Οι άνδρες είναι λιγότερο ανθεκτικοί στις υψηλές θερμοκρασίες. Από την άλλη πλευρά, το σώμα ενός άνδρα είναι φυσικό θερμαντικό σώμα.

*Οι άνδρες είναι γενετικά απλούστεροι από τις γυναίκες. Το χρωμόσωμα Y περιέχει λιγότερα από 100 γονίδια, ενώ το χρωμόσωμα Χ φέρει περισσότερα από 1.500 γονίδια.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr