14χρονος Έλληνας διακινητής ναρκωτικών σε σχολεία, εξομολογείται τα ποσά που κερδίζει
Www.true.gr

14χρονος Έλληνας διακινητής ναρκωτικών σε σχολεία, εξομολογείται τα ποσά που κερδίζει

Πριν από λίγες ημέρες η ιστορία ενός 14χρονου που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς ο έφηβος φαίνεται ότι διακινεί ναρκωτικά κερδίζοντας έτσι εως και μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο 14χρονος ξεκίνησε να κάνει τέτοιες δουλειές από τα 12 του, ενώ πλέον μπορεί να πουλήσει κοκαΐνη, χάπια ecstasy και τριπάκια σε όποιoν τα αναζητήσει. Το πιο σοκαριστικό της υπόθεσης όμως είναι ότι αυτά τα ναρκωτικά τα πουλά σε σχολεία.

Σύμφωνα με τις παριγραφές του ανήλικου dealer, οι μαθητές τον πλησιάζουν, έχουν τα δικά τους νοήματα για να επικοινωνούν. «Ζητούν τάλιρο», το οποίο προφανώς είναι η κάνναβη, ενώ αν αγοράσουν με των 10 ευρώ μπορούν να βρουν καλύτερες ποικιλίες ποιοτικά.

Ο ίδιος αγοράζει ένα κιλό χασίς γύρω στα 800-850 ευρώ. Μια φορά μάλιστα έβγαλε 1.000 ευρώ σε μια ημέρα, ενώ ένας καλός μήνας μπορεί να φτάσει τα 10.000 ευρώ σε έσοδα.


Όσο για το πως καταφέρνει να περάσει τα ναρκωτικά στο σχολείο, ο νεαρός αναφέρει ότι τα κρύβουν μέσα στους χώρους του σχολείου, στα τζάμια ή μέσα σε σακουλάκια που καλύπτει με φύλλα.

Τέλος, αναφέρεται στις συνθηματικές φράσεις που χρησιμοποιεί με όσους αγοράζουν τα ναρκωτικά, όπως π.χ. για την κοκαΐνη, την οποία αποκαλούν πέτρα.

 

Πηγή: e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr