14χρονο κορίτσι γρονθοκοπήθηκε από νταήδες συμμαθήτριες της και από τα τραύματα δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά

Μία μαθήτρια από τη Ρωσία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εκφοβισμού από συμμαθήτριές της και οι γιατροί πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ της να αποκτήσει παιδιά.

Η 14χρονη Liza πήγε σε ένα ερημικό σημείο στην πόλη Mineralnye Vody της Ρωσίας μαζί με ένα αγόρι που ονομάζεται Dima, ο οποίος την κάλεσε να πάνε βόλτα.

Εκεί δέχτηκε επίθεση από πέντε κορίτσια, ηλικίας 13 με 14 ετών, τα οποία την ξυλοκοπούσαν για τρεις ώρες. Ένα από τα κορίτσια κατέγραψε την σοκαριστική επίθεση σε βίντεο.

Τα κορίτσια της επιτέθηκαν επειδή η 14χρονη είχε επικρίνει την ανάρμοστη συμπεριφορά τους στο σχολείο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Στο βίντεο, η Liza φαίνεται να δέχεται επίθεση από ένα κορίτσι, τη 14χρονη Veronika Astapova, η οποία στο βίντεο φοράει μία λευκή μπλούζα.

Η Astapova φαίνεται να χτυπάει τη Liza στο κεφάλι πριν τη ρίξει στο έδαφος και την κλωτσήσει στην πλάτη και το κεφάλι της.

Ένα άλλο κορίτσι, η 13χρονη Polina Duchkova, φαίνεται να πηδάει πάνω στο κεφάλι και το στήθος της.

Η Astapova συνέχισε να χτυπάει την πλάτη της Liza καθώς η 14χρονη βρισκόταν στο έδαφος, προτού τις σταματήσει ο Dima.

Στη συνέχεια, η Liza πέφτει στα γόνατα και η Astapova αρχίζει να της τραβάει τα μαλλιά.

Μετά από την τρίωρη επίθεση, οι ανήλικες άφησαν τη Liza ελεύθερη.

Η Liza κατάφερε να φτάσει στο σπίτι της και να καλέσει ένα ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε σε μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η 14χρονη διαγνώστηκε με εγκεφαλική διάσειση, σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα, ειδικά στους πνεύμονες και τα γεννητικά της όργανα. Όλο το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες.

Και λόγω του τραυματισμού που προκλήθηκε στα αναπαραγωγικά της όργανα, οι γιατροί πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά στο μέλλον.

prototupo