14χρονο Αγόρι Κλοτσάει Αλύπητα τη Μητέρα του στο Μάρκετ. Ο Λόγος που το Έκανε θα σας Σοκάρει.
Www.true.gr

14χρονο Αγόρι Κλοτσάει Αλύπητα τη Μητέρα του στο Μάρκετ. Ο Λόγος που το Έκανε θα σας Σοκάρει.

Υπάρχουν κάποιοι γονείς που nομίζουν πως είναι ‘χαριτωμένο’ όταν το παιδί τους συμπεριφέρεται άσχημα. Υπάρχουν εκείνοι που φαίνονται να νιώθουν περήφανοι όταν τα παιδιά τους κάνουν σαν υστερικά στον δρόμο.

Ωστόσο, ένα βίντεο που δείχνει ένα παιδί από την Κίνα να χτυπάει την μητέρα του θα πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν πως είναι δικό τους λάθος.

Το 9χρονο αγόρι είχε πάει μαζί με την μητέρα και την γιαγιά του σε ένα νοσοκομείο στην πόλη Guangzhou της επαρχίας Guangdong. Όπως φάνηκε, είχαν πάει εκεί για να κάνει εξετάσεις η γιαγιά.

Ακόμα και αφού κλώτσησε την μητέρα του στο πρόσωπο, το αγόρι συνέχισε να χτυπάει.

Καθώς η γιαγιά πήγε να δει τον γιατρό, το αγόρι με την μητέρα του περίμεναν στην αίθουσα αναμονής. Μετά από λίγο, το αγόρι βαρέθηκε και ζήτησε το κινητό της μητέρας του για να παίξει κάποιο παιχνίδι.Σε κάποια φάση, εκείνη του ζήτησε να σταματήσει να παίζει και να της το δώσει πίσω.

Τώρα, δείτε την αντίδραση του αγοριού στο βίντεο που ακολουθεί:

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί χρήστες του διαδικτύου σοκαρίστηκαν από τις πράξεις του αγοριού.Παρατήρησαν επίσης πως παρόλο που μπήκε και η γιαγιά στην μέση για να τους χωρίσει, το αγόρι συνέχισε να είναι πολύ βίαιο. Φερόταν στην μητέρα του λες και ήταν εχθρός του ενώ εκείνη ήθελε απλά πίσω το κινητό της.

Κάποιοι είπαν πως το αγόρι θα πρέπει να πάει σε ψυχολόγο. Αυτό γιατί είναι αδιανόητο για ένα παιδί να χτυπάει τον γονιό του. Φανταστείτε τι θα της κάνει στο σπίτι.

Οι σκέψεις σας;

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr