14χρονη Ξυλοκόπησε Άγρια Συμμαθήτριά της. Δείτε το Φρικιαστικό Βίντεο που Σόκαρε Γονείς και Δασκάλους.
Www.true.gr

14χρονη Ξυλοκόπησε Άγρια Συμμαθήτριά της. Δείτε το Φρικιαστικό Βίντεο που Σόκαρε Γονείς και Δασκάλους.

Ένα 14χρονο κορίτσι από την Φλόριντα ξυλοκόπησε βάναυσα μία 13χρονη που ήταν καινούργια μαθήτρια στο σχολείο της την Κυριακή.

8 συμμαθητές τους ήταν μάρτυρες της επίθεσης χωρίς κανείς να προσπαθεί να παρέμβει και κάποιοι μάλιστα τραβούσαν και βίντεο. Οι ντεντέκτιβ βρήκαν το βίντεο στο Snapchat.

Η 14χρονη επιτέθηκε στην νέα της συμμαθήτρια επειδή πίστευε πως διέδιδε φήμες για εκείνη στα social media που επέτρεπαν σε χρήστες να αφήνουν ανώνυμα σχόλια.

Ωστόσο, οι αρχές πιστεύουν πως το κορίτσι που ξυλοκοπήθηκε δεν ήταν το άτομο που έκανε τα σχόλια. Το θύμα ακούγεται να λέει «Δεν το είπα αυτό» ενώ δεχόταν συνεχώς χτυπήματα στο κεφάλι.Παρόλο που δεν ακούγονται πολλά, το κορίτσι φαίνεται να κατηγορεί το θύμα πως μιλάει για εκείνη. Το σχολείο είπε σε ανακοίνωση πως θα προσπαθήσει να κρατήσει σε απόσταση τα δύο κορίτσια όσο είναι δυνατόν.

Η οικογένεια του θύματος μετακόμισε πρόσφατα στην κομητεία Martin και η 13χρονη που δέχτηκε την επίθεση πήγαινε στο νέο της σχολείο μόλις μία εβδομάδα όταν συνέβη το περισταστικό.

Η μητέρα του θύματος είπε σε συνέντευξη πως η κόρη της πλέον δεν θέλει να πηγαίνει σχολείο. «Φοβάται να πάει σχολείο, ενώ θα έπρεπε να είναι ένα ασφαλές μέρος για παιδιά.»Το θύμα έχει πρησμένο σαγόνι και μελανιές και η μητέρα της είπε πως είχε δυνατούς πονοκεφάλους επειδή η 14χρονη της είχε βγάλει κάποιες τούφες από τα μαλλιά της.

Η 14χρονη συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πλημμέλημα αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά το 13χρονο θύμα.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr