14 Σημαντικά Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε για τα Χρήματα, αν Θέλετε να Γίνετε Πλούσιοι. Το 8ο είναι Χρυσός.
Www.true.gr

14 Σημαντικά Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε για τα Χρήματα, αν Θέλετε να Γίνετε Πλούσιοι. Το 8ο είναι Χρυσός.

Μερικοί άνθρωποι καταφέρνουν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι και να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση μέχρι την ηλικία των 30. Άλλοι, στην ίδια ηλικία, εξακολουθούν να προσπαθούν να καταλάβουν πώς να κερδίσουν αξιοπρεπή χρήματα.

Υπάρχουν ορισμένα προφανή γεγονότα που μπορούν να οδηγήσουν στην ευημερία, ενώ άλλα μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομική καταστροφή.

Παρακάτω, θα δείτε τις πιο αποτελεσματικές συμβουλές για εσάς. Είναι πολύ χρήσιμες όταν είστε ακόμα νέοι!

14. Τα παιδιά είναι ακριβά.

Η ανατροφή των παιδιών είναι αρκετά δαπανηρή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ καλύτερα να τα έχετε όταν είστε πλήρως έτοιμοι οικονομικά.

13. Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε προαγωγή.

Εάν έχετε εργαστεί στην ίδια θέση για περισσότερα από 3 χρόνια, έχει έρθει η ώρα να ζητήσετε προαγωγή. Είναι το σωστό βήμα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

12. Είναι πιο κερδοφόρο να νοικιάσετε ένα σπίτι από το να το αγοράστε.

Πιστεύουμε ότι η επένδυση σε ακίνητα είναι μια μεγάλη απόφαση. Αλλά η ακίνητη περιουσία γίνεται φθηνότερη, όταν πρέπει να πληρώσετε πολύ περισσότερο για μια υποθήκη.

Εκτός από αυτό, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για συντήρηση, φόρους και έπιπλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πριν αποφασίσετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε, υπολογίστε όλα τα έξοδα και επιλέξτε μια πιο κερδοφόρα επιλογή.

11. Επενδύστε στην υγεία και την εκπαίδευσή σας.

Είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί η επιτυχία όταν δεν είστε υγιείς. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να φροντίζετε τον εαυτό σας, να κάνετε διακοπές τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, να κοιμάστε καλά και να τρώτε υγιεινά τρόφιμα. Μια καλή εκπαίδευση, με τη σειρά της, μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες.

10. Μην επενδύετε σε κάτι που δεν γνωρίζετε καλά.Ακόμη και αν θέλετε να γίνετε πλούσιοι το συντομότερο δυνατόν, πρέπει να έχετε ένα ψυχρό, νηφάλιο και ήρεμο μυαλό όταν πρόκειται για οικονομικά ζητήματα. Ακολουθώντας τα συναισθήματά σας και επενδύοντας σε αμφίβολα σχέδια, μπορείτε να χάσετε πολλά (αν όχι όλα) τα χρήματά σας.

9. Μην δανειστείτε για να πληρώσετε παλαιά χρέη.

Υπάρχει η τάση του να παίρνει κάποιος ένα νέο δάνειο για να ξεπληρώσει ένα παλιό. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος. Είναι πολύ καλύτερο να μην υπάρχουν χρέη καθόλου. Αλλά εάν είχατε ένα δάνειο, προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα για να εξοφλήσετε το δάνειο χωρίς περαιτέρω δανεισμό.

8. Μείνετε κοντά με τους φίλους σας και συναντήστε νέους ανθρώπους.

Μερικές φορές οι φιλίες είναι πολύ πιο σημαντικές από τα χρήματα. Ίσως έχετε αντιμετωπίσει καταστάσεις που το αποδεικνύουν αυτό.

7. Είναι πιο αποτελεσματικό να αγοράζετε παπούτσια και ρούχα καλής ποιότητας.

Ρούχα καλής ποιότητας θα σας εξυπηρετήσουν πολύ περισσότερο από τα φθηνά ρούχα. Ως εκ τούτου, είναι πιο αποτελεσματικό να δαπανώνται χρήματα για διαρκή πράγματα. Και αν τα αγοράσετε κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικό.

6. Αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές.

Οι παρορμητικές αγορές είναι κακές, αν και φέρνουν χαρά. Βρείτε χαρά σε κάτι άλλο αντί να αγοράσετε άλλη μια μπλούζα για μόλις 10 ευρώ.

5. Αρχίστε να εξοικονομείτε χρήματα για τα γηρατειά σας τώρα.Ο χρόνος περνάει γρήγορα και ανελέητα. Την μια στιγμή είσαι νέος και την επόμενη στιγμή θα πρέπει να παίρνετε τα εγγόνια σας από το νηπιαγωγείο. Με την εξοικονόμηση τουλάχιστον 20 έως 50 ευρώ το μήνα, θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι.

4. Φάτε και μαγειρέψτε στο σπίτι.

Ίσως είμαστε πολύ τεμπέληδες για να μαγειρεύουμε στο σπίτι, ή ίσως να σκεφτόμαστε εσφαλμένα ότι το φαγητό έξω δεν είναι τόσο ακριβό. Επισκεφθείτε τα καταστήματα παντοπωλείων και μετρήστε πόσα ξοδεύετε στο φαγητό σας. Θα δείτε ότι το μαγείρεμα στο σπίτι είναι πολύ φθηνότερο.

3. Τοποθετήστε ένα συγκεκριμένο μέρος του μισθού σας σε λογαριασμό ταμιευτηρίου για να δημιουργήσετε ένα «οικονομικό μαξιλάρι».

Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί που μπορεί να απαιτήσει πολλά χρήματα. Εάν εξοικονομείτε χρήματα κάθε μήνα και τα βάζετε σε λογαριασμό ταμιευτηρίου, δεν θα πανικοβληθείτε σε μια ακραία κατάσταση επειδή έχετε αυτή την οικονομική υποστήριξη.

2. Όταν πρόκειται για οικονομικά έξοδα, να έχετε παρόμοια νοοτροπία με τον σύντροφό σας.

Οι σύντροφοι πρέπει να είναι ομόφωνοι σε όλα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών ζητημάτων. Αν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και ο σύντροφός σας συνεχίζει το ρίχνει έξω, ποτέ δεν θα πλουτίσετε.

Ορίστε κοινούς οικονομικούς στόχους και επιτύχετε τους. Για να έχετε το σωστό κίνητρο, δοκιμάστε να εξοικονομήσετε χρήματα για διακοπές, για παράδειγμα.

1. Βρείτε μια παθητική πηγή εισοδήματος.

Είναι καλό αν έχετε μια δουλειά που σας φέρνει αρκετά χρήματα. Αλλά στον ασταθή κόσμο μας, είναι πάντα καλύτερο να έχουμε διαφορετικές πηγές εισοδήματος. Γι ‘αυτό αξίζει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις επενδύσεις.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr