14 Περιπτώσεις Ανθρώπων που Έβαλαν Στόχο να Αλλάξουν και το Αποτέλεσμα τους Δικαίωσε
Www.true.gr

14 Περιπτώσεις Ανθρώπων που Έβαλαν Στόχο να Αλλάξουν και το Αποτέλεσμα τους Δικαίωσε

Όποιος έχει προσπαθήσει ποτέ να αλλάξει τον εαυτό του ξέρει πόσο δύσκολο είναι να μην τα παρατήσει, παρά τις προκλήσεις. Οι άνθρωποι σε αυτό το άρθρο μας εμπνέουν με τις δικές τους ιστορίες. Αν και οι στόχοι τους ήταν δύσκολο να επιτευχθούν, απέκτησαν αυτό που ήθελαν, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο τους χρειάστηκε, είτε ήταν 10 μέρες είτε 10 χρόνια.

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την εσωτερική μας αρμονία και θαυμάζουμε τους ανθρώπους που καταφέρνουν να το πετύχουν. Υπάρχει επίσης ένα μπόνους στο τέλος του άρθρου: μια ιστορία ενός κοριτσιού που μοιράστηκε την εμπειρία της με τον κόσμο με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον.

“10 χρόνια διαφορά: χρωστάω πολλά σε φακούς επαφής, σιδεράκια, και το μακιγιάζ φρυδιών μου.”

Το αποτέλεσμα χειρουργείων μύτης, πηγουνιού και λίφτινγκ προσώπου

“Τώρα τα αυτιά μου είναι σχεδόν τέλεια και εγώ είμαι ευτυχισμένη!”

“Πριν και μετά την εγχείρηση της διόρθωσης του στραβισμού”
“Από τότε που πήρα άδεια αισθητικής, την ενθαρρύνω να δείχνει περισσότερο από το δέρμα της. Το πάνω μέρος του μάγουλού της είναι όπως ήταν το δέρμα της πριν. Το κάτω μέρος είναι αυτό που αποκαλύψαμε στη πρώτη συνεδρία. ”

“Αυτό είναι πριν και μετά την ρινοπλαστική που χρειάστηκε να κάνω μετά από ατύχημα. Η άκρη της μύτης έπεφτε κάθε φορά που χαμογελούσα. Η εγχείρηση με βοήθησε να απαλλαγώ από αυτό το ελάττωμα.”

“6 μήνες χωρίς ναρκωτικά ή αλκοόλ. Η γυναίκα μου λέει ότι φαίνομαι καλύτερα κάθε μέρα.”

“Από τα 44 κιλά στα 68 κιλά μέσα σε 2 χρόνια! Αντίο ανορεξία!”

“Μάιος και Μάιος 2019 — Σιγά σιγά το δέρμα μου βελτιώνεται!”
Επιτυχημένη εγχείρηση γνάθου και μύτης

“Πριν και μετά αφότου έγινα βίγκαν”

“Έσπασα 2 δόντια και έβαλα 2 προσθήκες και 2 μεταλλικές γέφυρες. Τώρα έχω το χαμόγελο που πάντα ήθελα.”

“Σταμάτησα το αλκοόλ πριν από 16 μέρες. Τις πρώτες 5 μέρες παρατήρησα συναισθηματικές και ψυχολογικές αλλαγές, αλλά μετά το σώμα μου άρχισε να αλλάζει πολύ γρήγορα. Ακόμα και 10 μέρες κάνουν μεγάλη διαφορά!”

Μπόνους: «Χρειαζόμουν τραχειοτομία και χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης μετά από ανάπτυξη μιας πολύ σοβαρής λοίμωξης. Ήμουν κατάλληλα εμβολιασμένη ως παιδί αλλά έχω ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Όσοι είναι κατά των εμβολιασμών θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο και γι ‘αυτό μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες!»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr